Vučić otkrio RAZLOG sramne kampanje iz Zagreba: Srbija NAJJAČA na Balkanu, brže se razvija od Hrvatske

Vučić je podvukao da Srbija želi mir i stabilnost, te da će uvek biti tu za Srbe sa Kosova i Metohije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji “Novo jutro” na TV Pink govorio je o kampanji koja se vodi protiv naše zemlje iz određenih političkih struktura u regionu.

–  Zagreb je mislio da su posle proterivanja Srba, pa ulaska u EU, postali dominantna sila na Balkanu. Ali Srbija je i dalje najjača zemlja na Balkanu, imamo ekonomski rast. Srbija se brže razvija od Hrvatske, pa je danas BDP dve zemlje izjednačen. Verujem da ćemo po prvi put biti i ispred njih. Logično je da nisu zadovoljni, ali ne i da različitim kampanjama optužuju Srbiju – kazao je predsednik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vučić je podvukao da Srbija želi mir i stabilnost, te da će uvek biti tu za Srbe sa Kosova i Metohije.

– Želimo mir i stabilnost i da mislimo o tome kakve će posledice odluke imati dan posle. Uvek sam tu za Srbe sa KiM, to nije problem, ali teško je nekada ostati hladne glave. Obaveza je da ljudima pomognete, ali nije jednostavno slušati provokacije i ultimatume. Kada pogledate novine u Zagrebu ili albanske u Prištini, vidite da nema nikakve razlike među njima.  Isto je i u delu sarajeskih medija, u Zagrebu. Srbija nikada neće biti dovoljno mala i slaba da je oni ne bi smatrali suviše moćnom i velikom – istakao je Vučić.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar