Priča o PSU koji po ceo dan gleda ka PUČINI tera suze na oči: Celo mesto zna šta ga je zadesilo (FOTO)

Odani ljubimac privlači pažnju turista, koji se sažale kada čuju razlog za njegovo ponašanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/@O19792

Džoli Mehia i njena porodica odlučili su da posete špansko ostrvo Punta Negra, a na jednoj od plaža imali su šta i da vide – usamljeni pas je stajao uz more i neprestano gledao prema pučini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što se porodica smestila uz obalu, prišao im je pas koji nije izgledao kao lutalica, ali je delovao jako usamljeno.

– Nije delovao napušteno. Nosio je ogrlicu oko vrata i krzno mu je bilo čisto. Mazila sam ga, čekajući njegovog vlasnika, ali su prolazili minuti, a niko nije došao – rekla je Mehia za portal Dodo.

Svi su se hteli da se igraju sa psom, ali je sve vreme njegov pogled ostao uperen u okean.

Mehia i njena porodica razmišljali su i o udomljavanju tog psa, pod pretpostavkom da je on zaista napušten. Međutim, kada im je jedan lokalni meštatin prišao, Mehia ga je upitala zna li šta je sa psom.

– Objasnio je da praktično svi u okolini poznaju psa i da ga jako vole. Rekao nam je da je vlasnik psa bio ribar koji je preminuo pre nekog vremena, a da pas svaki dan dolazi na plažu i bulji u more  – ispričala je devojka i dodala da pas danima čeka povratak svog prijatelja koji se nikada neće vratiti.

Ona dodaje da su bili jako dirnuti kada su čuli tužnu priču. Nakon raspitivanja otkrila je da je vlasnik poginuo na moru pre oko godinu dana i da od tada njegov ljubimac svakodnevno dolazi na plažu.

Ipak, o odanom psu ima ko da brine, pa ga meštani redovno hrane, vode kod veterinara i sklanjaju ga unutra kada je nevreme.

BONUS VIDEO:Izvor: net.hr

Komentari (1)

  1. Ova Prica je veoma dirljiva Nadajmose da ga mestani nikad nenapuste da se Uvek brinu o njemu on moze tako I da umre od tuge Srce mije Skomila ova prica ja Puno volum pse Inam jednu lepoticu kod kuce

    Odgovori

Ostavite komentar