Đilasovi BEDNI LAŽOVI: Dižu paniku da bi pravili haos u Srbiji, a samo oni žive u devedesetim!

U Srbiji su ne samo puni rafovi i pumpe, već su, zahvaljujući mudroj politici predsednika Aleksandra Vučića, popunjene i naše robne rezerve koje je uništila prethodna vlast

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Portal Nova S, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, objavio je lažnu vest pod skandaloznim naslovom “Redovi pred pumpama, menjačnicama, prazni rafovi: ‘Ma, je*ite se devedesete'”, u kome se iznosi niz neistina o situaciji u našoj zemlji u cilju podizanja panike.

Tako se tvrdi da su u Srbiji redovi pred pumpama ogromni, da su rafovi u prodavnicama prazni, a istina je, naravno, potpuno drugačija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Srbiji su ne samo puni rafovi i pumpe, već su, zahvaljujući mudroj politici predsednika Aleksandra Vučića, popunjene i naše robne rezerve koje je uništila prethodna vlast, čiji je deo bio upravo Đilas.

Odavno je poznato da su ostavili Srbiju opustošenu, pred bankrotom, sa praznim budžetom, a da su samo Đilasovi džepovi bili prepuni, sa 619 miliona evra otetih od građana za koje sada lažno brine!

Pri tom je jasno da jedino Đilas živi u devedesetim, pozivajući na haos, nasilje i rušenje. Činjenica je da on žali za tim što nije do temelja spalio Skupštinu, pa najavljuje da bi to opet da radi.

Podsetimo, deo opozicije okupljen oko Đilasa uveliko priprema teren za nasilje na ulicama koje će uslediti ako njegovi kandidati Vladeta Janković i Zdravko Ponoš ne pobede na izborima 3. aprila.

Ovaj plan slučajno su razotkrili voditelji emisije na televiziji pod njegovom kontrolom, Marko Vidojković i Nenad Kulačin, koji su objasnili da se za njih sve rešava nasiljem i opisali da će, u slučaju da Vladeta Janković ne pobedi na izborima, izaći na ulicu da prave haos. Opširnije o njihovim sramnim planovima pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

  1. sve ove zi8votinje koje su protivsrpskog naroda i predsednika vucice trebazatvoriti u kaveze i pod kljuc.prvi na spisku je mafijas djilas i njegovi puleni

    Odgovori
  2. Možwte vi pisati sve žive istine o Đilasu, ali narod, kao narod. Neko veruje, neko i ne baš. Zato predlažem vlastima da to što pričate on sam kaže na RTS-u uživo u 19:30 u 2. dnevniku. Pozovite narod da čuje.

    Odgovori

Ostavite komentar