Novaku nije lako, pa odlučio da se oglasi: Zauvek ćeš biti deo moje porodice!

Ističe da je zajedno sa njim postigao neke velike stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posle vesti da je Novak Đoković raskinuo saradnju sa Marijanom Vajdom 15 godina saradnje, oglasio se i srpski teniser, koji je na zvaničnom sajtu ponudio saopštenje u kojem objašnjava razloge rastanka.

Srpski teniser potvrdio je da slovački trener više nije u njegovom stručnom štabu i zahvalio mu se na svemu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Novak i Marjan su se složili da završe saradnju još prošle godine, nakon turnira u Torinu. Marjan je, kao trener, imao jednu od ključnih uloga u Novakovom timu i dao je veliki doprinos ka tome da Đoković osvoji 20 grend slem titula i ostvari rekord od čak 361 provedenu nedelju na prvom mestu ATP liste. Od 2019. godine Marjanu se u stručnom štabu pridružio Goran Ivanišević, koji takođe ima veoma važnu ulogu u timu, i koji će da nastavi da radi sa Novakom – stoji na zvaničnom sajtu.

Ističe da je zajedno sa njim postigao neke velike stvari.

– Marjan je bio uz mene tokom najvažnijih i nezaboravnih trenutaka u mojoj karijeri. Zajedno smo postigli neke neverovatne stvari i veoma sam zahvalan na njegovom prijateljstvu i posvećenosti tokom proteklih 15 godina. Iako napušta moj trenerski tim, Maroš će uvek biti deo moje porodice i ne mogu dovoljno da mu se zahvalim za sve što je uradio za mene.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar