Posle rutinskog ZAHVATA izgleda kao da svima namiguje: Evo kako nastaje ova RETKA komplikacija (VIDEO)

Ovo se dešava u svega jedan odsto slučajeva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok

Brojni se ljudi, mahom žene, odlučuju na estetske zahvate i korekcije kako bi što duže zadržali mladalački izgled i osećali se bolje. Težnja savršenstvu često nas može toliko zaslepiti da se pre samog tretmana, operacije ili korekcije, uopšte ne informišemo o posledicama. To se dogodilo i jednoj popularnoj tiktokerki.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre svega, spomenimo da je upravo botoks bio najtraženiji neinvazivni kozmetički zahvat u 2020. godini, kojim su se mnogi ljudi širom sveta rešili suvišnih bora.

Iako ovaj postupak čini čuda protiv bora, može uzrokovati modrice, bol i simptome slične gripu. Među za spomenutu tiktokerku Džesiku, posledica je bila pojava koja je moguća samo u jedan odsto slučajeva, a radilo se o poremećaju koji se zove ptoza.

@jessicaaaaaaf one eye open when i’m sleepin, one eyeEeuEe #fyp #botox #ptosis #solucky ♬ Lucky – Britney Spears

U pitanju je medicinski izraz za spuštanje gornjeg kapka koje može utjecati na smanjenje vidnog polja kada ako on delomično ili u potpunosti prekriva zenicu oka. Ptoza pogađa i decu i odrasle, ali najčešće se javlja zbog starenja.

Džesika je svoje iskustvo podelila u obliku videa na TikTok-u koji je do sad pogledalo preko 640.000 korisnika te društvene mreže.

Iako se rešila bora na čelu, magična tečnost je, nažalost, pronašla svoj put prema njenom levom kapku i gotovo ga u potpunosti zaklopila.

Sreća u nesreći jeste da ovo nije trajno stanje, kao i da će se kapak ponovno vratiti u normalan položaj nakon 4 do 6 nedelja

U komentarima mnogi ističu kako im se prosek od jedan odsto ne čini tačnim, s obzirom na činjenicu da i oni sami znaju brojne ljude kojima se dogodila ista nesreća.

BONUS VIDEO:Izvor: net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar