ĐILAS pozitivan na KORONU?

Lideri pokreta, nakon što su saznali da je Ponošu potvrđen koronavirus, odlučili su da se izoluju i prate simptome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Kako Objektiv saznaje iz izvora bliskih Draganu Đilasu, on se već dva dana ne oseća dobro i nalazi se u samoizolaciji, zbog sumnje da je pozitivan na koronavirus. Sumnje su opravdane, jer je Đilas pre dve nedelje bio u neposrednom kontaktu sa potpredsednikom Narodne stranke koji se nalazi na lečenju zbog korone.

Nakon informacije da je Zdravko Ponoš, potpredsednik Narodne stranke, i član Saveza za Srbiju zaražen koronavirusom, lideri tog pokreta samoizolovali su se, jer su sa Ponošem bili u direktnom kontaktu samo nekoliko dana ranije.

Naime, kako je medijima potvrđeno iz vrha Narodne stranke, nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš i njegova supruga pozitivni su na koronavirus. Oni su smešteni na Infektivnu kliniku, gde je u toku lečenje. Ponoš se navodno nekoliko dana nije dobro osećao, imao je više simptoma virusa, pa se javio lekarima.

Neposredno pre nego što je Ponošu dijagnostikovan koronavirus, on je učestvovao aktivno na konferenciji za novinare SzS, 17. marta na kojoj su govorili Dragan Đilas, predsednik SSP i drugi lideri SzS.

Lideri pokreta, nakon što su saznali da je Ponošu potvrđen koronavirus, odlučili su da se izoluju i prate simptome, među kojima je i Boško Obradović.

Kako je i potvrdio za pojedine medije, jedan od lidera SzS išao je na pregled na Infektivnu kliniku, gde su mu savetovali kućnu izolaciju u kojoj se nalazi od 20. marta.

Kako je period inkubacije dve do četiri nedelje, a konferencija je održana 17. marta, Đilas i ostali su i dalje u opasnosti da su se zarazili koronavirusom. Misteriozno nepojavljivanje Dragana Đilasa zadnja četiri dana u javnosti, kao i izostanak njegove aktivnosti na društvenoj mreži Tviter, podgrevaju spekulacije da je lider SZS-a pozitivan na koronavirus.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Па када је ладио језик и игнорисао препоруке лекара да избегава скупове и остане код куће, а самим тим све нас који чамимо кући очигледно сматра будалама

    Odgovori

Ostavite komentar