Bred Pit podneo TUŽBU protiv Anđeline: Šokirao se kad je saznao šta je URADILA bez njegovog odobrenja

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova ponovo se našao u žiži javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Bivši supružnici Bred Pit i Anđelina Džoli ponovo su se našli u žiži javnosti kada su se u medijima pojavile informacije da je glumac podneo tužbu protiv svoje bivše žene.

Naime, Pit je navodno tužio svoju bivšu izabranicu nakon što je ona nezakonito prodala deo njihovog imanja u Francuskoj, uprkos tome što su se nakon razvoda dogovorili da niko neće prodati svoj deo bez pristanka druge strane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

PacificCoastNews/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia

Slavni glumac tvrdi da je, iako je vinograd koji se nalazi u sklopu dvorca u kom su se venčali 2014. godine postao “njegova strast”, Džolijeva je svoj deo imanja “drsko prodala ruskom biznismenu Juriju Šefleru”, bez njegovog dopuštenja, piše Page Six.

Pit je svoju ljubav prema grožđu i vinu pretvorio u multimilionski posao te je postao jedan od vodećih svetskih proizvođača vina roze. Sudski dokumenti navode da je do 2013. “Džolijeva potpuno prestala da učestvuje” u obnovi dvorca, dok je Pit “nastavio da ulaže milione dolara što je iznosilo otprilike 70 posto ulaganja u Miraval”.

– Ona traži povrat ulaganja koje nije napravila i dobiti koju nije zaradila – rekao je izvor upoznat sa situacijom, a koji je očito na Bredovoj strani.

Inače, imanje Miraval nalazi se u selu Korens u regiji Provansa-Alpi-Azurna obala na jugoistoku Francuske. Vila s 35 soba okružena je bujnim vrtovima i malim jezerom, fontanama, akvaduktima, ribnjakom, kapelom i vinogradom u koji je Pit, kako kaže, uložio veliki novac. Džoli i Pit kupili su imanje 2008. za 28.4 miliona dolara, s namerom da tamo odgajaju svoju decu i izgrade porodični vinski biznis. Par se upravo na ovoj lokaciji venčao 2014., da bi se pet godina kasnije razveli.

I dok je njihov burni razvod konačno okončan, par je još uvek upleten u sudske bitke oko starateljstva nad decom, ali i njihove zajedničke imovine.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar