Džaba vam sve, evo dokaza da je Novak Đoković NAJVEĆI TENISER svih vremena! (VIDEO)

Možda u ovom trenutku nije i statistički najbolji po titulama na grend slemovima (što će se ubrzo promeniti), ali definitivno najveći čovek od svih jeste

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Roger Parker / Alamy / Alamy / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković (34) nije samo najveći svih vremena zbog broja grend slem titula, nedelja provedenih na vrhu ATP liste, osvojenih mastersa ili međusobnog skora sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom – nego i zato što nesebično posvećuje pažnju i mladim teniserima kojima prenosi svoje znanje.

I u ovim momentima, gde vodi veliku bitku sa celim svetom, ne kako bi pobedio, već kako bi nastupio na turnirima, Nole je našao vremena da usreći jeednu devojčicu u prestonici Beograda.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U pitanju je mlada Lana Agbaba, rođena 2010. godine, kojoj je Novak Đoković održao najvažniji čas u životu.

Na snimku se vidi kako Novak udara lopticu s devojčicom, pokazuje joj kako da stane u stav i motoristiku pokreta na terenu, te objašnjava zamah. Sigurno da će ova devojčica pamtiti ovu lekciju do kraja života koju je dobila od najboljeg tenisera sveta.

Podsećanja radi, Đokoviću je ostalo još 10 dana do nastupa u Dubaiju gde će odigrati svoj prvi zvanični meč u 2022. godini nakon što mu vlasti Australije nisu dozvolile da nastupi na Grend slemu u Melburnu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar