Belivukov KUM u ćeliji sa kavčanima: Družina deli sobu nakon što su kod Ivanovskog pronađena DVA TELEFONA

Belivukov „mali od palube” u policiji je priznao krivicu, ali je prošle nedelje negirao krivično delo na početku suđenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG / RADE PRELIC / mn

Neobična situacija, da ne kažemo i zabrinjavajuća – u istoj ćeliji Okružnog zatvora u Beogradu nalaze se Filip Ivanovski (32), zvani Fila, kum i član grupe Veljka Belivuka (36), Filip Cvetanović, umešan u navodnu otmicu Filipa Golubovića (25), koji se tereti da je deo Veljine bande, kao i Dušan Kokoruž, kome se sudi za saučesništvo u ubistvu „škaljarca” Bojana Mirkovića (34) u Belvilu. Kako Objektiv saznaje, ova družina deli malu sobu tri sa tri nakon što su letos kod Ivanovskog otkrivena dva mobilna telefona.

– Ivanovski je ranije bio u sobi sa D. D., I. R. i N. Đ., a 14. juna prošle godine kod njih su pronađena dva mobilna telefona marke „L8 star” sive boje, bez SIM kartice, kao i mobilni sa karticom nepoznatog broja. Tužilaštvo je tada izdalo naredbu da se telefoni veštače, pregleda sadržaj, kako bi se utvrdilo da li ima video-snimaka, audio-zapisa i fotografija. Ivanovski je tvrdio da telefon nije njegov, ali je indikativno da je posle dobio drugu ekipu u sobi – kaže izvor Objektiva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pomogao ubici Bojana Mirkovića

Sa njim od tada ćeliju deli Filip Cvetanović, koji se tereti da je sa dvojicom saučesnika letos oteo i mučio Filipa Golubovića (25), pa su za njegov otkup tražili 150.000 evra. Kasnije su isplivale informacije da je ovu otmicu Golubović sam režirao zbog nagomilanih dugova, a nešto kasnije je uhapšen sa bivšim inspektorom SBPOK-a Božidarom Stolićem (36) i optužen da je dostavljao tražene informacije o istrazi protiv grupe Veljka Belivuka. Belivukov „mali od palube” u policiji je priznao krivicu, ali je prošle nedelje negirao krivično delo na početku suđenja.

Kokoruž je optužen da je pomagao Lazaru Tejiću (24), optuženom da je ubio Bojana Mirkovića 12. decembra 2020. godine. Na teret mu se stavlja da je Tejiću pomagao u praćenju Mirkovića i prilikom bekstva. Podsetimo, veruje se da je Mirković ubijen zbog veza sa „škaljarskim klanom” i da zapravo iza ovog ubistva stoje „kavčani”, čija je Velja Nevolja bio produžena ruka u Srbiji.

Ostao bez ručka od kuće

Kako saznajemo, Ivanovski od letošnjeg incidenta ima pravo na pakete, ali ne i na dostavu hrane od kuće otkad je njegova vanbračna supruga zajedno sa njim pod istragom zbog pranja para bande Belivuka.

– Ivanovskom je ona ranije nosila ručak, i to sve do 19. januara, kada je pokrenut ovaj proces. Sada ga časti Kokoruž, cimer iz sobe – navodi izvor našeg lista.

Piše: Danica Ćuruvija

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 10. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar