Nenad Lalatović bez dlake na jeziku: Nije mi bilo lako, rekli su da nisam normalan što sam ovo uradio!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nikola Krstic / Alamy / Alamy / Profimedia

Novi trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović promovisan je u novom klubu.

Lalatović se vratio u srpski fudbal i na stadion Čika Dača, gde je čak svojevremeno igrao kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde, pomalo iznenađujuće jer Radnički drži “fenjer” u Superligi Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da nisam ovde proveo godinu dana kao igrač sa 18 godina i živeo u ovom gradu, ne bih verovatno ni prihvatio ponudu. Emocije su prevagnule, ovaj klub je meni mnogo tada pomogao – rekao je Lalatović.

– Nije mi sada bilo lako da prihvatim sve ovo, jako mi je žao što je Radnički došao u tu situaciju da bude poslednji na tabeli jer ovaj klub i grad ne zaslužuju da bude na ovoj poziciji. Mislim da je uprava uradila dobar posao, doveli su dosta novih igrača, kvalitetnih i verujem da možemo da izborimo opstanak.

Opstanak je, jasno, glavni cilj.

– To neće biti lako, pred nama je jedan dugačak put, biće to dugačkih i napornih tri i po meseca, ali sam siguran da ćemo i uz pomoć navijača, koji su fanatici i vole svoj klub, dati maksimum. Radnički nije igrao toliko loše, koliko nije imao sreće. Igrači moraju da shvate jednu stvar: ne igram ja, igraju oni, a ja ću dati sve od sebe na svakoj utakmici jer ne bih ni ja voleo da ispadnemo iz lige. Mnogi su me zvali i pitali da li sam normalan što ulazim u sve ovo, ali osetio sam potrebu da treba da prihvatim i da zajedno svi ostvarimo ono što je za mnoge možda nemoguće.

Lalatović je istakao da je pogledao raspored svih konkurenata u borbi za opstanak i da ekipu očekuje teška borba.

– Proleter je prvo kolo, jako teško, drugo kolo idemo Partizanu, a nakon toga nam dolazi Voždovac. Nadam se da ćemo u ta prva tri kola uspeti da uzmemo bodove. Mi ćemo na svakoj utakmicu ići na pobedu, ne smemo da kalkulišemo, nemamo vremena da eksperimentišemo, nego da osvajamo bodove – poručio je Lalatović.

Bonus video:

Igor Milanović za Objektiv o skandalu u Zvezdi: Mirka pozivam da dođe kod mene na večeru!



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar