Četiri stvari koje u februaru morate da IZBACITE iz života da biste privukli sreću i promene

Februar predstavlja prekretnicu, raskrsnicu između zime i proleća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Početak godine je obično vreme za donošenje velikih odluka i promene u životu..

A u toj priči je veoma važan februar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema energetskom tumačenju, februar je mesec koji predstavlja prekretnicu, raskrsnicu između proleća i zime, period kada je važno da odredimo kojim putem ćemo krenuti.

Baš zato je važno da se do kraja ovog meseca oslobodite svih loših stvari koje vas sabotiraju, a najpre ove četiri toksične navike:

1. Sumnje, strahovi i kompleksi

U februaru je prilično teško uspeti ako ste okovani strahovima i sumnjama. Činjenica je da je ovo vreme pogodno za aktivnosti koje zahtevaju hrabrost. Na to ukazuje čak i položaj planeta. Ako želite da uspete u poslu i ljubavi, važno je da kažete sebi “mogu”, “sve ću uspeti”, “imam hrabrosti da ostvarim svoje ciljeve”. Možete da prevaziđete sve nevolje ako imate optimizam u srcu.

Foto: Svyatoslav Lypynskyy / Alamy / Alamy / Profimedia

2. Oslobodite se uticaja toksičnih ljudi

Prestanite da komunicirate sa onima koji u vama uvek bude sumnje, negativnost, podstiču vas da se setite prošlih grešaka i negativnih emocija. Ako ne možete da izbegnete toksične ljude, pokušajte da naučite kako da se nosite sa njima na pravi način.

Ne slušajte ih i ne raspravljajte se sa njima. Ovo može stvoriti sumnje i strahove u vama, narušiti samopouzdanje i nepovoljno uticati na druge aspekte života.

3. Lenjost i apatija

Da biste pronašli uspeh i sreću, morate manje da odlažete i da se aktivirate u stvarima koje želite da postignete. Apatija može nastati i zbog pogrešnih ili preteških zadataka, pa pokušajte da sebi ne postavljate prevelike ambicije, već korak po korak idite ka cilju.

Zamenite ih nečim jednostavnijim i razumljivijim. Borite se protiv melanholičnog raspoloženja, posvetite se omiljenim hobijima i prijatnim aktivnostima.

Foto: Shutterstock

4. Zastareli odnosi

Prijateljstvo i ljubavni odnosi koji ne donose zadovoljstvo, mogu postati težak teret u februaru. Ne posvećujte ljubav i emocije ljudima koji vas ne vole ili ne poštuju.

Posvetite se samo osobama koji zaslužuju vašu ljubav, onima koji vas vole, poštuju i iskreni su u odnosu sa vama.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, lovesensa.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar