Nekvalitetna i loša ishrana, čest je razlog što se osećate malaksalo, pospano i razdražljivo.
Pored toga, nedovoljni unos korisnih i hranjivih materija dovodi do pada imuniteta, pa postajete podložniji raznim virusnim i bakterijskim infekcijama.
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Brojni toksini i štetne materije koje unosite ishranom u svoj organizam, glavni su uzročnici tako lošeg stanja. Zato bi obavezno trebalo da razmislite o nekom vidu detoksikacije organizma, kako biste raščistili tu malu deponiju štetnih materija.
Za detoks creva,koristan je pirinač, kuvan i konzumiran na jedan poseban način.
U jednu staklenu teglu stavite onoliko kašika pirinča koliko imate godine. Teglu zatim napunite prokuvanom vodom, zatvorite je poklopcem i ostavite u frižider.
Kada ustanete ujutru, iz tegle iscedite svu vodu i uzmite jednu supenu kašiku pirinča i preručite u drugu posudu, napunjenu vodom.
Tu posudu stavite na ringlu i kuvajte. Nemojte nikako dodavati so. Kada voda proključa, procedite taj pirinač i pojedite ga.
Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ne ispraznite teglu.

Možda vam ovo više deluje kao neka vradžbina ili magija, ali tajna ove metode je sasvim prirodna i logična.
Zrnevlje pirinča ima kristalnu strukturu. Pirinač se ne vari u želucu, već u crevima, pa tako njegova zrna deluju kao svojevrsni upijač štetnih amterija.
Organizam se u toku tog procesa oslobađa teških metala, toksina i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma pirinčem pomaže u regulisanju viška kilograma, a blagotvorno deluje na celokupni organizam.
Tri sata nakon kašike pirinča nije preporučljivo da išta jedete ili pijete. Nakon dve nedelje od početka praktikovanja ove metode, počinje prava detoksikacija organizma.
BONUS VIDEO:
Komentari (0)