Ruke u ZAVOJIMA, vidno smršala: Marko Bulat objavio POTRESNU fotografiju sa suprugom iz bolnice (FOTO)

Pevač pokazao u kakvom stanju se nalazi njegova supruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Aleksandar Nalbantjan

Marko Bulat javno je pričao o ne tako dobrom zadravstvenom stanju svoje supruge Marije, koja boluje od hroničke anemije, a sada je pevač objavio sliku iz bolnice na kojoj se jasno vidi kako ona sada izgleda.

Naime, na fotografiji koju je Bulat objavio na svom Instagram profilu, vidno je da je Marija znatno smršala, ali i da joj muž pruža ogromnu podršku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moj borac – napisao je Bulat.

Foto: Instagram printscreen/bulat.marko

– Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca , ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina a u meni imaš druga i brata. Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj….ti – poručio je Marko nedavno.


BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Glavu gore Marija. Bolest je svačija. Borba traje. A koliko bi njih željelo da čita ivakvu poruku svog muža. Dobro je rekao: on ti je drug i brat, itac, planina na koju se isloniš, udahneš i vojničkim kirakom. Zelim vam svaku srecu. Što brži i uspjesniji oporavak. Nisi zaboravila ko željno čeka svoju mamu?! Sreće riditelja?❤?

    Odgovori

Ostavite komentar