Pogledajte KUĆU Đokovića u Vojvodini: Posle Beograda, Novak se uputio na OVU DESTINACIJU (FOTO)

Najbolji teniser sveta, nakon dolaska u rodni grad, otišao je u porodičnu vikendicu, posle čega će sa porodicom obići Kopaonik i Divčibare, saznaje Objektiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/AP Photo/Darko Bandic

Dan nakon što je najbolji teniser sveta Novak Đoković deportovan iz Australije, kako Objektiv saznaje, napustio je rodni Beograd i mir potražio u porodičnoj vikendici na obali Pavlovačkog jezera u Vojvodini.

Razočarani srpski teniser napustio je Melburn pošto je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu. Novak se vratio u rodni Beograd, a pravo sa aerodroma uputio se u svoj stan u beogradskom naselju Vest 65. Prethodno se oglasio kratkom izjavom za medije, u kojoj je, između ostalog, poželeo da neko vreme posveti porodici, da se odmori i oporavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objektiv je obišao juče neka od mesta koja najbolji teniser sveta posećuje kada je u rodnom gradu. Prvo smo posetili luksuzno naselje u kome Đoković ima nekretninu od 250 kvadrata.

– Došao je pravo ovde, ali od ulaska u garažu do jutros nije izlazio napolje. Jutros je sa porodicom krenuo ka Pavlovcima, valjda malo da pobegne od grada, gungule, novinara. Sav je snužden i vidno slomljen – otkriva izvor našeg lista.

Prema njegovim navodima, Novak u selu nadomak Rume ima sve što mu je potrebno, a prvenstveno mir.

– On je prošlog leta pored kuće podigao i balon ispod koga je teniski teren. Tako da može i da se odmara i da se rekreira. Prilaz kući je svakako obezbeđen, tako da je Novaku mir zagarantovan, a to je jedino što mu je sada preko potrebno – navodi naš sagovornik.

Foto: Vlada Šporčić/Objektiv.rs

Velika nepravda

Druga destinacija koju su novinari naše redakcije posetili bio je Novakov restoran na Novom Beogradu. Tu smo pitali komšije šta misle o nepravdi koja je zadesila našeg najboljeg!

– Svaka mu čast za smirenost. Pretrpeo je veliku nepravdu, ali idemo dalje. Nole, ne daj se, Srbija je uz tebe – rekla je jedna žena koja je prolazila pored Novakovog restorana.

Jedan stariji čovek, prolazeći pored nas, pokazao je rukom ka Novakovoj slici koja se nalazi na zgradi, iznad lokala.

– Meni je 12 dana sve ličilo na noćnu moru. Ipak, posle svega, podići će se Novak iz pepela, kao feniks. Ovde je okružen ljubavlju, a ja mu želim da što pre uzleti do novih visina – istakao je ponosno ovaj gospodin.

Bez posete teniskom centru

Ideja da ćemo Novaka možda pronaći na teniskim terenima na Dunavskom keju nije se realizovala, ali jedan mladić, izlazivši iz prostorija koje pripadaju ovom sportskom centru, rekao nam je da Novak nije svraćao.

– Ne, ne. Nije dolazio. Znam da će za nekoliko dana otići na Kopaonik, a posle možda i na Divčibare. Nije trenutno u Beogradu, to je jedino što vam mogu reći – kratko je prokomentarisao ovaj mladić, pa zamolio da se udaljimo.

Piše: Aleksa Momčilović

Foto: Objektiv.rs

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar