Opsednuti fan ju je PROGANJAO, došao do kuće pa lupao na kapiju: Kajli hitno tražila ZABRANU prilaska

Policija ga je uhapsila odmah nakon prijave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema dokumentima preuzetih od strane E! News-a, zvezda rijalitija, “U korak sa Kardašijanima”, Kajli Džener, morala je da traži zabranu prilaska za obožavaoca Mesgana, koji je već duže vreme uznemirava, a čak je bio i u zatvoru.

Zabrana je štiti od pomenutog fana, Džrua Mesgana, koji je otišao do njene kuće u Holmbi Hilsu i lupao na kapiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

Sudija je odredio obožavaocu da se drži podalje od Dženerke i da je ne uznemirava.

Prema TMZ-u, čovek je uhapšen ispred Dženerinog doma u Los Anđelesu u nedelju 26. decembra, nakon što je zvonio ispred njene kapije. Obezbeđenje je primetilo čoveka i pozvalo policiju, koja ga je uhapsila zbog kršenje zabrane prilaska koju je Kajli dobila protiv njega jer se nekoliko puta pojavljivao ispred njene kuće tokom prethodnih meseci.

List za rezervaciju potvrđuje da je dvadesettrogodišnji mladić, po imenu Džru Mesgan, uhapšen zbog prekršaja. Trenutno čeka na isplatu kaucije od 20.000 dolara.

Kajli Džener nije javno komentarisala njegovo hapšenje. Ona je i 2019. godine podnela posebnu zabranu protiv drugog čoveka koji se pojavio ispred njenog doma. Čovek, koji je tvrdio da nije počinio prekršaj upadanja vozilom na prvatni posed i krivično delo unošenja krijumčarene robe u zatvor, bilo je određena jedna godina u zatvoru.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar