Silovala DETE sa još dvojicom muškaraca: Zaplakala pred sudom i izrekla NAJGNUSNIJE priznanje

Biće u pritvoru do kraja marta kada će im biti izrečena kazna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vicki Bevan/Liverpool echo

Viki Bevan (37) seksualno je zlostavljala mladu devojku koja nije identifikovana jer ima pravo na anonimnost do kraja života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bevan je silovala i vršila ostale s*ksualne radnje nad maloletnicom zajedno sa 62-godišnjim sa Polom Rafertijem, kao i 42-godišnjim Tonijem Hatonom.

U zlostavljanju je, kako piše Liverpool echo, uživala, a o tome svedoče činjenice da je užasne prizore fotografisala i snimala telefonom, što je na kraju dovelo do hapšenja troje pedofila.

Njima je trebalo da se sudi u aprilu, ali su se dvojica muškaraca ranije ovog meseca izjasnila da su krivi za niz s*ksualnih delikata.

Bevan iz okoline Liverpula priznala je krivicu za 34 s*ksualna prestupa, a tom prilikom plakala je pred sudom.

Ona se pred sudom pojavila u ružičastoj majici sa rajsferšlusom, a promrmljala je kada su je zamolili da potvrdi svoj identitet i lične podatke, pre nego što je briznula u plač.

Foto: Shutterstock

Bevan je priznala silovanje deteta mlađeg od 13 godina, zatim pet tačaka za napad na dete mlađe od 13 godina penetracijom, dve tačke za s*ksualni napad na dete mlađe od 13 godina; jednu s*ksualna aktivnost sa detetom i jednu tačku za podsticanje deteta na seksualnu aktivnost.

Jedna od tačaka za napad penetracijom sadrži i učešće Rafertija u tom gnusnom činu, rečeno je pred sudom.

Bevan se takođe izjasnila krivom po 15 tačaka za pravljenje nepristojnih slika deteta.

Njen branilac Džonatan Dafi rekao je da će dvojica saoptuženih biti izrečena 25. marta ove godine i zatražio da Bevan bude osuđena istog datuma.

– Trenutno su preduzeti koraci da je pregleda psihijatar. Verovatno će biti uručen psihijatrijski izveštaj u dogledno vreme – rekao je on.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Liverpool Echo

Komentari (13)

  1. Doživotna robija za sve devijantne, šta će im psihijatar kada sve oblike devijantnog ponašanja ne smatrate bolešću!

    Odgovori

Ostavite komentar