Odvezli drugaricu kući, a onda – TRAGEDIJA: Otkriveno kako su Kristijan i Marijan proveli POSLEDNJU noć

Kako kažu, veruje se da je Mioško, koji je iz Zagajice, trebalo da Marića, rodom iz Jasenova, odveze kući

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Mladi fudbaleri Kristijan Mioško (19) i Marijan Marić (19) poginuli su u stravičnoj nesreći koja se dogodila u selu Vlajkovac kod Vršca juče ujutru, kad je automobil “reno megan” u kom su bili sleteo s puta i upao u kanal Dunav-Tisa-Dunav. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima, a smrskani auto koji je virio iz vode zatekli su meštani.

– Mioško i Marić navodno su se vraćali s kućne žurke, odvezli su drugaricu kući, a onda je njihov automobil proklizao na mostu iznad kanala Dunav-Tisa-Dunav. Počeli su da se okreću, probili ogradu na mostu i sleteli u ledenu vodu – priča izvor medija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Navodno, oni su prednjim delom auta upali u kanal, te se sumnja da su se zapravo utopili. Pronađeni su zaglavljeni između gepeka i zadnjih sedišta. Nije bilo šansi da se izvuku, a i voda u kanalu je u ovom delu izuzetno duboka – objašnjava izvor iz istrage.

Smrskano vozilo

Scena na mestu udesa, priča izvor, bila je jeziva.

– Vozilo je bilo smrskano do neprepoznatljivosti i prevrtnuto na krov, a delovi svuda rasuti. Morali su da angažuju bager da izvuče uništeni “reno megan” iz kanala – dodao je izvor.

Kako kaže, veruje se da je Mioško, koji je iz Zagajice, trebalo da Marića, rodom iz Jasenova, odveze kući.

– Proverava se da li su mladići malo više popili. Inače, Kristijan je danas trebalo da proslavi rođendan. Nažalost, nastradao je u ovoj jezivoj nesreći – rekao je izvor.

Komšinica stradalog Marića u suzama je rekla da je on bio dobar mladić:

– Bio je divan dečko, očajna sam od kada sam čula. Zabavljao se s mojom ćerkom nekada, otišao je u Rumuniju da igra fudbal.

Oproštaj

Fudbalsko udruženje Vojvodine oprostilo se od stradalih fudbalera:

– Obojica su prošli mlade kategorije Vršca, Mioško je igrao za Jedinstvo iz Vlajkovca, dok je Marić nastupao u Rumuniji. Nenadoknadiv gubitak za sve.

Rumunski fudbalski klub CSC Dumbravica takođe se oprostio od Marića.

– Marijan je bio na pozajmici u našem timu i važio je za fudbalera velike perspektive. Saučešće porodici, bog te blagoslovio, Marijane – naveli su iz kluba i preneli reči trenera Kosmina Stena:

– Noge su mi odsečene od kada sam saznao. Jednostavno smo užasnuti. Ne želim ni da zamišljam kakva će atmosfera biti u svlačionici, na okupljanju – rekao je trener.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar