Objektiv intervju: Dule Savić krivi sataniste za sve što se desilo Novaku Đokoviću!

Čuveni napadač Crvene zvezde Dušan Savić ogolio politiku australijskih vlasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: STARSPORT

Bruka i sramota epskih razmera pogodila je svet sporta – vlada Australije isterala je svoje i deportovala Novaka Đokovića iz zemlje.

Nije Novak dobio šansu da deseti put osvoji turnir koji najviše voli, a osim što mu je uskraćeno pravo da se takmiči, on je 11 dana mučen, a zatim i proteran kao da je u pitanju kriminalac, a ne jedan od najboljih sportista u istoriji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veliko razočaranje

Proslavljeni srpski fudbaler Dušan Savić govorio je za naš list o temi dana, nedelje, meseca, ali i godine u svetu sporta i nije mogao da sakrije razočaranje:

– Ljudsko i sportsko razočaranje što Novak neće moći da brani titulu od prošle godine zbog jedne velike nepravde koja mu je učinjena, a pripremana je već neko vreme. Sve se čini da Novaka spreče da još jednom pokaže da je najbolji i da se izdvoji po broju osvojenih grend slemova – rekao je na početku Savić, a zatim istakao i da je Đoković ovu borbu vodio protiv viših sila:

– Celim svetom upravljaju satanisti. Svaka nepravda je đavolji posao. Ali valjda verujemo u to da dobro pobeđuje zlo. Zlo može da bude u prednosti, ali na kraju dobro uvek pobeđuje, kao što će i Novak na kraju pobediti sve njih. I to već na sledećem grend slemu koji će osvojiti.

Nole – srpski vitez!

I pored toga što je Novak maltretiran i što mu je uskraćeno pravo da se takmiči, pored toga što ga je ova odluka duboko pogodila, on je sve podneo kao pravi pobednik. Dušan Savić smatra je Đoković primer modernog srpskog viteza:

– Novak je reagovao viteški, kao pravi srpski vitez! Oni su zaboravili da postoji nešto što se zove srpski inat, a on je jači od svih oružja na svetu. Novak će izaći iz ovoga, i pored toga što mu nije lako i što samo on zna šta proživljava i preživljava, izaći će jači i imaće još veću podršku onih koji su ga i do sada voleli, ali dobiće i nove pristalice njegove igre, njegovog talenta i genijalnosti, kako ljudske, tako i sportske.

Novak, posle svega, nije dobio priliku da osvajanjem ovog Australijan opena i zvanično postane najbolji teniser u istoriji. Naš sagovornik je ubeđen da će Đoković to ipak uskoro uraditi:

– Tenis i sport uopšte doživeli su jedan težak udarac. Novak je tamo otišao da se takmiči, da igra tenis, ni u jednoj njegovoj izjavi niste mogli da čujete reč o politici ili vakcinama, o koroni… On je govorio samo o takmičenju i želji da pobeđuje. Sa druge strane, oni su imali svoje zadatke i izmišljali su razne stvari kako bi Novaka sprečili da već u januaru postane ubedljivo najbolji svih vremena, što on i jeste, ne samo u tenisu, već i u sportu uopšte – zaključio je Dušan Savić.

Piše: Žarko Sokić

Foto: Objektiv.rs

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar