Bilo joj čudno što je mladić NE GLEDA u teretani i NE SNIMA je, pa se odlučila na ovaj korak (VIDEO)

Odala je lepo priznanje pristojnom momku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Vežbanje u teretanama devojkama često pričinjava nelagodu zbog muškaraca koji nemaju problem s time da uživaju u svemu što im pogled nudi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, korisnica TikToka Libi Kristensen nedavno je na svom profilu pohvalila jednog kolegu jer je snimak s njenog telefona potvrdio da je ostao gospodin.

Ni u jednom trenutku nije digao pogled kako bi “odmerio” njenu zadnjicu ili je pak snimao što mnogi svakodnevno rade, a Libi mu je uz video zapis posvetila i pesmu “Hvala ti što si (ispao) prijatelj”.

@libbychristensen ty for your service kind sir #gymtok #girlwholift #YerAWizard ♬ The Golden Girls – The Main Title Theme – TV Themes

Njen snimak je za dve nedelje skupio je više od pet milijuna pregleda, a jedan od muškaraca u komentarima napisao da nelagoda može ići u oba smera.

– Znaš, kada se nađem u teretani u sličnoj situaciji, sav sam u strahu da će me neka devojka doživeti kao kretena – napisao je on i očigledno pokušao da poruči da mnogi momci umeju da pogledaju ko se nalazi oko njih, odnosno da ih neretko nepravedno optužuju da su neugodni i nepristojni.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar