Oglasio se Novak Đoković: Njegove reči su obišle celu planetu!

Razočaran je odlukom suda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

Novak Đoković se oglasio nakon skandalozne presude Federalnog suda i odluke da bude deportovan iz Australije.

Najbolji teniser na svetu je bio prilično ogorčen posle torture koju je doživeo u Melburnu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Želeo bih da dam kratku izjavu da se osvrnem na epilog današnjeg ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom. Poštujem odluku Suda i sarađivaću sa svim relevantnim vlastima po pitanju mog odlaska iz Australije.

Neprijatno mi je što je fokus prethodnih nedelja bio na meni, i nadam se da će se sada sav fokus prebaciti na turnir koji volim. Voleo bih da poželim učesnicima, zvaničnicima, radnicima, volonterima i svim navijačima na svetu sve najbolje u vezi sa turnirom.

Na kraju, hteo bih da se zahvalim mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim zemljacima Srbima na kontinuiranoj podršci. Bili ste mi veliki izvor snage – naveo je Đoković u saopštenju koje prenosi australijski “Ejdž”.

Bonus video:

Đoković se oglasio tokom suđenja: Odlučivalo se o njegovoj sudbini, a Novak je uradio neverovatnu stvar!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Tužno, imaće Aleks Hok vremena da žali, srušiće se njegovom zaslugom sve što ima veze sa belim sportom u Australiji kao Kula Vavilonska. Ne brinem za naše čedo, vitez je to, on je pobednik i bez meča, prati ga ljubav Gospodnja i svea dobrota koju je posejao po svetu.

    Odgovori

Ostavite komentar