Vučić ZADIVIO ceo svet odbranom Novaka, čak i Australijanci poručuju: Eh, kad bi naš premijer bio kao on!

I australijski novinar Avi Jemini je na svom Tviter nalogu objavio da odsad Novak Đoković i Srbija imaju njegovu podršku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, EPA-EFE/LUKAS COCH, Tamara Trajkovic/Objektiv

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče video objavom na svom Instagram nalogu pružio podršku najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću povodom napada i pritisaka kojima je izložen proteklih dana u Melburnu od strane Australije.

Vučić je, takođe, nekoliko puta javno poručivao da će Srbija da učini sve što može kako bi pomogla Đokoviću, a jučerašnja video poruka odjeknula je u svetu gde je izazvao veliko poštovanje, jer se bori za građane Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako su i pojedini Australijanci pohvalili državnički stav predsednika Vučića.

Čak su ga i uporedili sa premijer Australije Skotom Morisonom istučući da on ćuti kad je reč o osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanžu.

Tako se na Tviteru pojavila objava gde se navodi da je teško da se zamisli svet u kome državnici neke zemlje brane svoje građane.

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pita Skota Morisona zašto Novaka Đokovića maltretiraju – napisao je jedan Tviteraš.


Na istoj mreži je jedan korisnik postavio tvit u kome pominje predsednika Vučića i premijera Morisona.

– Ako australijski premijer Skot Morison stane iza Džulijana Asanža kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iza Novaka Đokovića, imaće moje poštovanje. Ali umesto poštovanja, osećam samo prezir. I svet to takođe vidi – napisao je.


Podsetimo, i australijski novinar Avi Jemini je na svom Tviter nalogu objavio da odsad Novak Đoković i Srbija imaju njegovu podršku.

– Predsednik Srbije je osudio loše ponašanje autstralijskih vlasti prema Novaku Đokoviću. Ja sam sada na strani Srbije! Zamislite da se neko tako ponaša prema jednom od nas. Sramno – napisao je on, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

Podsetimo, Novak Đoković ponovo je vraćen u užasni hotel, o čemu je Objektiv.rs već pisao.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

Ostavite komentar