“Plakali su kao DECA kad su me videli”: Srpski voditelj obučen kao KRALJ obilazio ZATVORENIKE (FOTO)

Naš poznati voditelj tvrdi da je ponosan zbog svog postupka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube Printscreen

Voditelj Dejan Stanković Kralj povodom novogodišnjih praznika odlučio je da poseti srpske zatvorenike koji služe kaznu u belgijskom zatvoru, i obraduje ih prazničnim poklonima!

Voditelj je istakao da je važno tokom praznika setiti se i zatvorenika, koje, kako kaže, tokom pandemije niko ne posećuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Od jutros sam ovako obučen obilazio belgijske zatvore i zatvorenicima sa naših prostora, koje u vreme korone niko ne posećuje, delio poklone povodom proslave pravoslavne Nove godine. Uglavnom su to bile ikonice i molitvenici kao i slike iz Srbije sa fenomenalnog dočeka koji je bio organizovan u Beogradu na vodi. Kao zvanični sudski prevodilac za flamanski jezik u Belgiji, često prevodim po zatvorima i znam da mnoge niko ne posećuje, a pošto su Božić i pravoslavna Nova godina radosni hriscanski praznici, naša vera i običaji nam nalazu da se setimo i da se molimo i za zatvorenike. Mnogi su plakali kao mala deca kad su me videli, à ja sam srećan sto sam hriscanski postupio. Srećna svima pravoslavna Nova godina! – poručio je Dejan.

Foto: Privatna arhiva

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Svaka cast na dobrom delu. Dejan Stankovic Kralj je odlican covek i super voditelj. Hvala Objektivu sto prenosi ovako lepe tekstove , dosta nam je vise tuznih vesti kao i vesti o rijaliti igracima koji vise ni sami ne znaju sta rade . Objavljujte vise ovakvih tekstova . Hvala i pozdrav od Zorice.Volim vas

    Odgovori

Ostavite komentar