Ronaldo izrazio ogromno nezadovoljstvo u Junajtedu: Nisam se vratio da budem sedmi! (VIDEO)

Velike kritike na račun svog tima uputio je Portugalac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Veliku pažnju fudbalske javnosti privukao je povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted – tamo gde je stekao reputaciju.

Ipak, “crveni đavoli” ove sezone ne blistaju, čega je svestan i kapiten reprezentacije Portugala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mančester junajted mora da osvoji titulu ili da bude među tri najbolja. Ne vidim nijednu drugu poziciju za ovaj klub. Ne prihvatam da naš mentalitet bude niže od top tri pozicije. Sposobni smo da promenimo stvari sada. Ne znam tačan način, jer sam igrač, ne trener ili predsednik kluba. Ustvari, znam način, ali neću to reći javno. Nije etički sa moje strane da to kažem – započeo je svoje izlaganje Ronaldo.

Smatra da je karakter glavni problem ove ekipe.

– Ono što moramo da učinimo jeste da svi radimo bolje. Mančesteru je mesto u borbi za vrh. Nisam tu da se borim za peto, šesto ili sedmo mesto. Ovde sam da se borim za pehare. Nismo na najvišem nivou, imamo prostor za napredak, ako promenimo mentalitet, možemo da dođemo do velikih dostignuća – istakla je istinska fudbalska legenda.

Mančester junajted se u ovom trenutku nalazi na sedmoj poziciji na tabeli Premijer lige, zbog čega je jasno zašto je ovako oštar i kritičan prema svom timu Kristijano Ronaldo.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar