Našoj mladoj glumici dijagnostikovana akutna LEUKEMIJA: Kolege APELUJU za pomoć (FOTO)

Imali smo priliku da je gledamo u popularnoj seriji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen/ Dostana Nikolic

Našoj mladoj glumici Dostani Nikolić dijagnostikovana je akutna leukemija, a njene kolege putem društvenih mreža apeluju za pomoć.

Njoj su potrebni trombociti B krvne grupe, a između ostalih se na Instagramu ovim povodom oglasila i glumica Sandra Bugarski.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Facebook/Printscreen/ Dostana Nikolic

– Ovo je moja koleginica Dostana, koja ima akutnu leukemiju. Potrebni su joj trombociti B krvne grupe. Ko je u mogućnosti da da krv, neka isprati sledeća upustva – napisala je ona u prvom storiju.

Foto: Instagram/Printscreen/sandra_bugarski

– POTREBNI TROMBOCITI! Dostani Nikolić je dijagnostifikovana akutna leukemija. Ukoliko ste potencijalni donor, potrebno je javiti se na 0659931301 – ovo je broj njenog brata Aleksandra. Uslovi koji važe za donaciju su: od 18 do 65 godina starosti, žene koje nisu rađale, bile trudne ili abortirale NE MOGU DONIRATI, ljudi koji su na bilo kojoj terapiji ili lekovima NE MOGU DONIRATI, krv možete dati radnog svakog dana od 8h do 10:30 h u zavodu za Transfuziju krvi u ulici Sv. Save. Naglasiti da je donacija za Dostanu Nikolić (ukoliko se desi da traže broj protokola, on je 3408. Važno je javiti se Aleksandru na gore pomenuti broj telefona radi evidentiranja donatora – dodala je Sandra.

Inače, Dostanu je domaća publika imala priliku da gleda u seriji “Urgentni centar”, ali i nekim drugim.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar