Đilasovi mediji dali najveći dokaz objektivnosti Lovrekovićevog filma!

Rešili su da na sve načine pokušaju da ospore ono što je filmu prikazano, ali su uradili sasvim suprotno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što je izašao autorski film bivšeg učesnika pokreta Otpor, novinara i građanskog aktiviste Tomislava Lovrekovića koji prikazuje istinu o zaveri koja za cilj ima da sruši našu zemlju rušeći predsednika Vučića, mediji pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde su sada rešili da na sve načine pokušaju da ospore ono što je filmu prikazano. Međutim, uspeli su da urade sasvim suprotno.

Naime, na portalu koji se nalazi pod kontrolom Dragana Đilasa osvanuo je članak sa naslovom “Čovek koji preti Đilasu i Mariniki hteo da veša Vučića”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jasno je da Mariniki i Đilasu niko ne preti, a to što je Lovreković zaista Vučiću pretio vešanjem, iz svojih ekstremnih ubeđenja, to je dokaz da ga za ovaj film niko nije platio, da mu niko ništa nije sugerisao i da je njegov film vapaj da se prestane sa javnim medijskim streljanjem porodice predsednika naše države.

Foto: Printscreen

Đilasovcima očigledno smeta što istina o njihovom delovanju napokon izlazi na videlo, te sada ovakvim očajnim postupcima žele da ocrne one koji razotkrivaju njihove laži i spletke. Ovog puta ne samo da su sami sebe demantovali, već su uspeli i da dokažu kako je autor filma apsolutno u pravu.

Podsećamo, Lovreković je u filmu, između ostalog, otkrio i ko stoji iza konstantnih napada dela opozicije i medija koji se nalaze pod njihovom uređivačkom kontrolom, na predsednikovog brata Andreja, sina Danila, oca Anđelka, pa čak i ćerku Milicu i mlađeg sina Vukana.

Pogledajte film i sami se uverite u to ko Srbiji želi zlo:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar