Zbog jedne velike GREŠKE nikada niste srećni sa novim PARTNEROM i veze vam ne uspevaju

Ulazite u vezu iz pogrešnog razloga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ne mogu se nabrojati razlozi zbog kojih je ljubav lepa. Previše ih je.

Ona oplemenjuje, popravlja raspoloženje, podiže samopouzdanje, čini sve mogućim i dostižnim, nas čini močnim, poletnim i jakim…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da, ljubav je lepa kada je prava. Lepa je kada u vezu ulazite zbog toga što je neka osoba prosto fenomenalna, kada ona ispunjava većinu vaših očekivanja i pruža vam sve što želite od druge osobe.

Međutim, uvek postoji ono “ali”. O životu treba da razmišljate kao o nečemu jedinstvenom, neponovljivom i veličanstvenom i niko ne može takvim da ga učini, osim vas samih.

Sebi treba da budete jedini i najbolji prijatelj i advokat.

Ljubav je, kako smo već napisali, lepa, ali ona prava, istinska i iskonska ljubav treba da bude usmerena ka vama samima.

Čovek mora sam sebi da bude dovoljan, da bira partnere zato što mu se dopadaju, a ne zato što se oseća usamljeno. Stupanje u vezu, samo da ne biste bili sami, najveća je greška koju možete da napravite i najveća šteta za vaše emocionalno i duhovno stanje.

Foto: Shutterstock

Zaljubljenost u sebe je jedna od najboljih stvari koju možete da uradite. Zapamtite da ne možete da kontrolišete misli, umove i tela bilo koga drugog, da način na koji reagujete na svet oko vas zavisi samo od nas i da niste nikako odgovorni za tuđe radnje.

Prosto ne možete naterati nekoga da radi nešto zbog vas, da vam pomaže ili da menja svoj način života.

Naučite kako da se zaljubite u svoje telo, sve svoje uspehe, vrline i mane. Shvatite šta vas to čini jedinstvenom osobom i šta je to što toliko volite kod sebe, a tražite u drugima.

Čitajte više, kako biste bili pametni poput osobe koju biste želeli za partnera. Vežbajte, kako biste se dopadali sami sebi, onako kako želite da se dopadate drugima.

Foto: Shutterstock

Ono što tražite u partneru, treba prvo sami sebi da pružite i tako ćete sami sebi postati i najveća ljubav.

Shvatite i da sami sebe možete u potpunosti da usrećite. Niko vam nije potreban da vam skida zvezde sa neba, kada to možete apsolutno sami.

Vaši kvaliteti, za koje se verovatno nekada pitate zašto ih drugi ne primećuju, treba da budu ono što vas čini ponosnim i ono zbog čega uživate u provođenju vremena sami sa sobom.

Ponovite još jednom rečenicu sa početka teksta, šta ljubav sve stvara u čoveku. Ljubav prema samom sebi to dovodi do maksimuma.

Foto: Shutterstock

Kada u vezu uklazite iz usamljenosti, ulazite maltene na slepo. Verovatno ni ne vidite racionalno da je ta osoba možda loša za vas ili da vas neće učiniti srećnim.

Možda i vidite, ali se ubeđujete u suprotno, tvrdeći da možda imate previsoke kriterijume, da neke stvari koje želite i nisu toliko važne i da trenutno ne može bolje.

Partnera birajte zato što vam se dopada, a ne zato što vam je potreban.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, yourtango.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar