Ubeđen sam da su havarije NAMERNO izazvane: Vladimir Đukanović traži ostavku Zorane Mihajlović!

Đukanović je pozvao tužilaštvo da reaguje i naveo da bi i ministarka Mihajlović trebalo da snosi odgovornost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i funkcioner SNS, prozvao je ministarku energetike i rudarstva Zoranu Mihajlović zbog požara koji je sinoć izbio u RB “Kolubara” i upitao je da li će sama podneti ostavku ili će Vlada morati da zatraži njeno razrešenje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đukanović je tako reagovao na sinoćni incident u “Kolubari”, gda se zapalio bager, tačnije odlagač jalovine kupljen 2018. godine. Vatrogasci su, prema pisanju medija, gasili požar do pola dva ujutru.

Đukanović je zbog tog pozvao tužilaštvo da reaguje i naveo da bi neko morao da snosi odgovornost, pa i ministarka Mihajlović.

– Hoće li tužilaštvo uhapsiti nekog za učestale havarije u Kolubari? Ima li neke istrage? Hoće li ministarka podneti ostavku ili Vlada da zatraži njeno razrešenje? Gde se izgubila reč “odgovornost”? Ubeđen sam da su havarije namerno izazvane, voleo bih da nisam u pravu – napisao je Đukanović na Tviteru.

Ovo je već druga “havarija” na relaciji Đukanović – Mihajlović za dve nedelje. Prethodno je ministarka prozvala partijskog kolegu da se udružio sa liderima opozicije Vukom Jeremićem i Draganom Đilasom, a on je njoj uzvratio da po mišljenje ide kod ambasadora.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Počeli su da se ofiraju, baci će se na ofirani okršaj. Vulin I Vučić čekali predugo, trebali im poseći krila ranije. Zorana i Stefanović su ojačali.

    Odgovori
  2. Slažem se sa Vama gospodine Đukanoviću. Nije siguran sam slučajno. I ne samo to. razmislite to počenje letos. Čim smo poslali vatrogasce i helikoptere Grcima u pomoć, krenuli su požari i kod nas, pa kineski tržni ventri u Beogradu i Obrenovcu, eksplozije u Čačku i Bubanj Potoku, blokiranje puteva i mostova, i akcidenti u TENT-u u nizu. Dogovaraju se kako će šta da blokiraju i kao najavljuju pa čak i da radikalizuju. A nijedno tužilaštvo ni prstom da mrdne, jer to nisu verbalni delikti to je najava i dogovori za vršenje subverzivnih delatnosti koje oni i sprovode. Ne znam šta se čeka, da se narod sam organizuje u odbrani svoje Države. Čak šta više traži se od nas da podržimo promene ustava da bi Tužilaštva i Sudstvo bili nezavisni. Od koga nezavisni, od ovoga naroda i njegove Države, a zavisni od inostranstva i stranih službi. Neće da može ja za to neću da glasam. Sugestija je da se donese pod hitno Zakon o stranim agentima, predlažem da se prepiše Američki jer je najstroži i da se Država obračuna sa svima njima.

    Odgovori

Ostavite komentar