Komšije Karleuše i Tošića progovorile o DRAMI koja se desila na Božić: “Duško inače RETKO dolazi”

Novi detalji skandala koji je šokirao javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ,E-Stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Jelena Karleuša je juče, na Božić, prijavila svog supruga fudbalera Duška Tošića da ju je tukao. Na mesto okršaja došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice. Komšije estradnog para ističu da juče nisu čuli ništa kada su prolazili pored vile estradnog para tokom drame koja se odvijala, ali da su u jednom momentu videli policiju, piše Blic.

– Nismo čuli apsolutno ništa, samo smo u jednom trenutku videli policiju ispred njihove kuće, Jeleninog brata Marka i njenu tetku kako izlaze iz dvorišta – počele su komšije za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ni Duška ni Jelenu nismo videli… Duško inače baš retko dolazi, stalno je na putovanjima i najviše vremena provodi sa svojim ćerkama kada je u Beogradu. A kada ih sretnemo oni se uvek prijatno jave – nastavljaju oni dalje.

Za sada nije poznato šta je bio okidač za ovu dramu, ali se zna da je Jelena prijavila Duška za nasilje koje se odigralo naočigled članova njihovih porodica koji su u tom trenutku bili prisutni.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar