Ovaj Hrvat je ZGROZIO celu planetu svojim tekstom: Jezive UVREDE upućene ka Novaku Đokoviću!

Osvrnuo se i na brojne događaje u prethodnom periodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia

Posle skandaloznih reči novinara Aleksandra Stankovića, rafal po najboljem teniseru sveta osuo je pisac i novinar Ante Tomić koji je u svom tekstu u “Jutarnjem listu” surovo izvređao Novaka Đokovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On je sve ignorisao. Bio nepopustljivo ohol čak i kad su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najvažnijem turniru, Australijan openu. Debilno se ku**io, u najboljoj tradiciji balkanskog debilnog ku**enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale u nekoliko navrata zaključati stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno otvoriti vrata. Na kraju je ostao s druge strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvek ne kontajući šta ga je snašlo – istakao je Tomić.

Osvrnuo se i na brojne događaje u prethodnom periodu, pa zaključio sramotnim rečima.

– Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US opena u septembru prošle godine, kad je izgubio od Medvedeva i propustio šansu da senzacionalno završi sezonu, da slavi na sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lejvera 1969. Bolno nam je tada bilo da svedočimo njegovom porazu. Ovaj sad, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u g***u Novak Đoković pošteno zaslužio – podvukao je Tomić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Stara mudrost, primenjivo pravilo. Samo gledaj ko je prvi na prozoru dok padaš sa vrha, i neprijatelja u jagnjećoj koži prepoznaćeš. Gosn Tomić je Novaka svojatao nekada, ali sad je prvi ..na prozoru.

    Odgovori

Ostavite komentar