Dnevni horoskop za 8. januar: Bikovi moraju da se vrate na posao i to im smeta, Device se posvećuju sebi

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Već mislite na posao i niste baš srećni zbog toga. Lako ste se privikli na praznične neradne dane. Nije vam do posla, već do lenčarenja. Očekujete prijatno veče sa prijateljima jer ne odustajete od dogovorenog izlaska. Pospani ste i umorni.

BIK

Uznemireni ste jer se vraćate na posao. A bilo je tako lepo nemati obaveze. Zato je danas dan u kome ne želite da se uklapate sa brzinom koju očekuju od vas. Partner je obezbedio provod kod prijatelja i vi se neizmerno radujete. Odlično zdravlje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Danas se trudite da budete maksimalno poslovni ali vam duhovi prazmika to ne dozvoljavaju. Partner očekuje i dalje da se ponašate kao za vreme praznika. Nemojte ga razočarati potpuno. Budite bar šarmantni. Bez tegoba na polju zdravlja.

RAK

Vaša pitanja o poslu pomalo uznemiravaju poslovne saradnike jer nisu spremni da se danas bave tim problemima. Vaše porodično okruženje je i dalje u znaku praznika pa vam nije tteško da se vratite u tu atmosferu.Polje zdravlja je dovoljno dobro.

LAV

Današnji dan je i dalje u prazničnom ruhu pa ste zalutali na poslovni sastanak. Zato sve susrete pretvarate u magiju drugog dana božića. Vaš partner je raspoložen za kupovinu i to će vam olakšati kreditnu karticu. Zdravlje je dovoljno dobro.

DEVICA

Odličan dan da se posvetite sebi i svojim potrebama. To je dobro za promenu jer ste do sada isključivo vodili računa o drugima. Pokušajte da se držite dogovora sa prodicom jer u suprotnom možete imati veće nesporazume. Jačajte imunitet.

VAGA

Vraćate se na posao veoma spremni da preuzmete stvari u svoje ruke i bolje ga organizujete. Napravili ste plan i danas pokušavate da ga sprovedete u delo. Partnerski odnosi su na polju dobrog prijateljstva i dobre saradnje. Nemate hronične tegobe.

ŠKORPIJA

Ceo dan pokušavate da transformišete poslovne ambicije, slabo vam uspeva. Nemojte se mučiti jer danas ništa nećete odlučiti kadda je karijera u pitanju. Ponekad je surova istina pogubna za romantiku zato se suzdržite od toga. Zdravlje dobro.

STRELAC

Neko od vaših saradnika pomaže da se vratite u dobar poslovni ritam. To vam mnogo znači i vraćate se u potrebnu radnu dinamiku. Partnerski odnosi su harmonični i potpuno dobro organizovani. Polje zdravlja nije ugroženo hroničnim tegobama. 

JARAC

Nije magla napolju ali jeste u vašoj glavi. Neke činjenice nisu jasne pa ste dobro zbunjeni. Iako ste počeli sa promenama i dalje ne iskazujete osećanja a to smeta vašem emotivnom partneru. Nalazite se u magli sećanja. Solidno je vaše zdravlje.

VODOLIJA

Ono što ne možete iskazati aktivnim delima pokažite rečima. Dobra volja je esencija vašeg emotivnog i ljubavnog odnosa. Zaljubljeni ste i vaše srce radi kao najtačniji švajcarski sat. :ak ni sa hormonima nemate problem. Odlično se osećate.

RIBE

Manja dnevna nesigurnost ne utiče na posao jer nemate baš puno obaveza. Vaše neraspoloženje nestaje od podneva. Imate jake želje da sve bude perfektno. Ipak nemojte toliko da se mučite prevelikim očekivanjima. Zdravlje je sasvim solidno.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar