Pakao za igrača Mančester sitija: Prebačen u najgori zatvor u Engleskoj – crno mu se piše!

Mendi će u zatvoru zaglaviti na duže vreme jer mu se sudi za sedam silovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ANL/Shutterstock Editorial/Profimedia

Bivša zvezda Mančester sitija i nekadašnji reprezentativac Francuske, 27-godišnji Benžamen Mendi, proveo je Božić u jednom od najgorih zatvora Engleske, prenose tamošnji mediji.

Mendi, koji je optužen za sedam slučajeva silovanja, prebačen je tamo još pre Božića, tu vest je potvrdio “The Sun”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mančesterski zatvor, koji izvana izgleda kao dvorac, slovi za jedan od najgorih u zemlji, a Mendija su tamo prebacili zbog težine dela.

Izvor “The Sun”-a tvrdi da Mendija verovatno čeka pravi pakao u “Strangeways”-u, u kojem navodno borave 624 zatvorenika, a koji su čak 22 časa na dan u ćelijama.

– Neće znati šta ga je snašlo unutra. To je jedan od najgorih zatvora u zemlji, a njegov drugi najveći problem tamo biće taj što većina zatvorenika navija za Mančester junajted.

– Vrištaće njegovo ime i zazivati ga još sedmicama, nema šanse da ga puste da spava, pogotovo zato što mu se sudi za silovanje. Unutra ima i navijača Mančester sitija, ali neće dobiti njihovu zaštitu jer ni oni ne vole seksualne prestupnike – rekao je neimenovani izvor za “The Sun”.

Mendi će u zatvoru zaglaviti na duže vreme jer mu se sudi za sedam silovanja, a sudi mu se i za neprimereno seksualno dodirivanje žrtve.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar