EKSKLUZIVNO – novi rat u srpskom fudbalu: Anđus imao jaku poruku za Snežu Borjan, ona mu odmah odgovorila

Ovu, i mnoge druge zanimljive priče, možete pronaći u štampanom izdanju Objektiva za utorak 4. januar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv - Tamara Trajković / Starsport/

Pravu buru izazvao je juče novinar Dejan Anđus gostujući na Hepi televiziji kod Milomira Marića, najavljujući više krivičnih prijava protiv Snežane Borjan, supruge golmana Crvene zvezde Milana!

– Rekao sam da me ona podseća na srpsku Vandu Ikardi, što je pohvalno jer Vanda Ikardi je lepotica, što i ona sama kaže u svojoj objavi – pričam za gospođu Borjan… Ja sam objasnio da zapravo i ne znam ko je ta osoba, znam da je radila u Partizanu u marketingu, to su marginalni i bezvezni poslovi, tako da sam povodom toga reagovao. I rekao sam da je najbolje da se raziđu – ne ona i Borjan, nego Zvezda i Borjan. Ona je otišla korak dalje, ona je otišla u jedan vid bezobrazluka i upustila se u nešto što ona ne zna – istakao je Anđus na početku emisije „Dobro jutro, Srbijo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Plave koverte

Nije prošlo dugo, a saznali smo da će čitava priča poprimiti prilično turbulentan tok.

– Ona je rekla da ne želi da polemiše s voditeljem koji je primao mito iza kamiona. Ona će za početak dobiti tužbu vezano za tu rečenicu, pa će morati da plati malo odštetu i da se izvini na sudu, to je pod jedan. A druga stvar je što joj spremam nekoliko krivičnih prijava, gde će biti iznenađena prijatno kad joj stignu plave koverte na kuću vezano za neke druge aktivnosti, za neka krivična dela koja ne podležu zastarevanju – istakao je Anđus u emisiji „Dobro jutro, Srbijo”.

Foto: Tamara Trajković

Potom je poznati novinar objasnio na šta je mislio kad je govorio o pomenutim tužbama.

– To je vezano za njenu biografiju i za njene aktivnosti – videćemo kad budemo zagrebali površinu odakle se ona pojavljuje, kako se ona pojavljuje, kako je poslovala, šta je još privatno radila, da vidimo ko su bili sponzori tog načina života i tako dalje, ima tu više krivičnih dela… Videćemo kako se zove sponzorstvo umetničkim rečnikom, videćemo kako su kupljeni stanovi od male plate u Partizanu, videćemo kako se poslovalo u Partizanu u tom periodu, ali neću ja da se bavim time, baviće se advokati, sud i policija.

„Zavera ćutanja”

U nastavku se polemisalo i o tome koliko je moćna Snežana Borjan, da li je stvarno rekla: „Ili ja, ili Deki Stanković”, i da li zaista niko ne sme ništa loše o njoj da piše u srpskim medijima, dok čak i o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću može svašta da se piše.

– Video sam na društvenim mrežama – Vučić je homoseksualac, izdajnik, ubica… Ovo je zavera ćutanja. A taj isti Vučić im pomaže, i tom Dejanu Stankoviću, koga je lično Vučić izabrao za trenera, povratio ga iz fudbalskog mrtvila i da ne kažem što ga je povratio iz ekonomskog slepila. I dečko je odgovorio fenomenalno i pokazao rezultate. A ona balavica se tako ponaša da ne može niko da joj stane na put – zaključio je Dejan Anđus.

Foto: Vladimir Milovanović

Sneža: Povređena sam zbog Vučića

Naravno, za nas je ovo bio znak da pozovemo Snežanu Borjan i pitamo je za komentar na ovako teške optužbe, naročito kad se uzme u obzir da ih je Anđus javno izrekao.

– Kao što sam i rekla – neću da polemišem s njim, ali čula sam deo toga što je pričao. Mene je u intervjuu najviše povredilo što je na takav način pomenuo predsednika Vučića. To me najviše povredilo zato što je to čovek koji toliko ulaže u sport, u Partizan, u Zvezdu, daje krila reprezentaciji… I sad on tu priča da postavlja trenera Crvene zvezde. Mislim, sramota, devalvira apsolutno njegov značaj kao čoveka koji je toliko pomogao sportu – rekla je supruga Zvezdinog golmana za Objektiv.

Ona se kratko osvrnula i na „zaveru ćutanja” o kojoj je govoreno u emisiji.

– Mislim da je postavljeno i pitanje zašto nijedan novinar ili urednik ne proziva Snežanu Borjan. Pa zato što je Snežana Borjan uvek bila korektna prema svima vama – i kad nije bila prilika za intervju, i za Milana Borjana da nađe vreme da vam odgovori, i kad on nije mogao, ja sam odgovarala, i zato smo uvek imali korektnu saradnju – zaključila je Snežana Borjan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Borjan (@snezanafi)

Piše: Vojin Jovanović

Ovu, i mnoge druge zanimljive priče, možete pronaći u štampanom izdanju Objektiva za utorak 4. januar.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar