Mladić (24) izboden na Novom Beogradu: U tuči zadobio TEŠKE POVREDE

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični pacijenti sa psihijatrijskim poremećajima, hipertenzičari i astmatičari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E stock Stanislav Nedelja, Profimedia/Nemanja Cabric

U Bloku 67 na Novom Beogradu kod kafane Stara vrba sinoć oko 23 časa izbila je tuča u kojoj je jedan 24-godišnji mladić teže povređen i sa ubodnom ranom od noža prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Sinoć, posle 19 časova u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su lakše povređene jedna 30-godišnja žena i dete od osam godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bilo je i nekoliko osoba koje su imale trovanje alkoholom i njih su ekipe Hitne pomoći prevezle do odeljenja toksikologije VMA na detoksikaciju.

Dežurale su 22 ekipe ekipe i jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 100 intervencija, od kojih je 13 bilo na javnim mestima.

Protekle noći je bilo 19 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici, a šest pacijenata prevezeno je na Infektivnu klinike KCS.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični pacijenti sa psihijatrijskim poremećajima, hipertenzičari i astmatičari, rečeno je Tanjugu iz Hitne pomoći.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar