Novogodišnji maraton u Hangaru okuplja najveće zvezde svetske tehno scene

Lubiteljima klupskog zvuka garantovai su vrhunska zabava i nezaboravan provod

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Festival
Pexel

Petodnevni novogodišnji maraton “Central Dance Event 2020”, koji će se održati u Hangaru u Luci Beograd u periodu od 27. do 31. decembra, donosi svim ljubiteljima klupskog zvuka vrhunsku zabavu i nezaboravan provod; nastupe svetskih zvezda elektronske scene-

Posetioci će moći da uživaju u zvuku: Hot Since 82, Kris Libing, Debora de Luka, ARTBAT, Šarlot de Vite i Tiga, kao i najboljih i najtraženijih domaćih izvođača među kojima su Marko Nastić, Lea Dobričić, Ilija Đoković.

.

Sedmo izdanje Central Dance Event novogodišnjeg festivala otvara svetska deep/tech house zvezda Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata današnjice, umetnik kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku, na nultom danu, u petak 27. decembra

Sledeće večeri, u subotu 28. decembra u saradnji sa Apgrade-om će nastupiti harizmatični techno pionir i jedan od vodećih izvođača današnjice Kris Libing, koji je posvetio život stvaranju i deljenju muzike, ostajući uvek veran sebi i svojoj muzičkoj viziji. Društvo će mu praviti naša mlada zvezda Ilija Đoković k, techno veteran Mark Wee i predstavnik mlađe generacije Kid Kimi .

Jedna od najatraktivnijih dama klupske scene, harizmatična italijanka Debora de Luka, debitovaće u nedelju 29. decembra. Iste večeri pridružiće joj se duo Artbat. 

Najhvaljenija belgijska techno di-džej zvezda, Šarlot de Vite, nastupiće u ponedeljak, 30. decembra. Iste večeri, nakon kratkog odsustva sa scene, pridružiće joj se Lea Dobričić,majstor za vinilima Flooder, kao i Nikola Mihailović.

Kanadski hitmejker, autentični di-džej i harizmatični vokalista, Tiga, koji već decenijama dominira plesnim podijumima širom sveta, nastupiće u novogodišnjoj noći. Pa, počnite sa zagrevanjem:



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar