Sombor PLAČE za njima: Danas je SAHRANA ubijenih devojaka i njihove majke, na gimnaziji crni barjak

Na somborskoj Gimnaziji nalepljena je umrlica i istaknut je crni barjak u znak žalosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Google Earth, Facebook, Instagram

Mirjana i njene ćerke Anastasija (19) i Anabela (15) Goranović, koje je brutalno ubio njihov muž i otac Zdravko, biće sahranjene danas u Somboru na Velikom pravoslavnom groblju.

Na somborskoj Gimnaziji nalepljena je umrlica i istaknut je crni barjak u znak žalosti za ubijenim sugrađankama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Zdravko Goranović je 29. decembra zaklao suprugu Mirjanu, pa ubio ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), zatim tela dovukao u hodnik i zapalio ih a potom se obesio na tavanu. Goranović, koji je pet dana pre zločina izašao iz pritvora i koji je osuđen za nasilje u porodici. U njegovom džepu pronađen je krvav nož.

Komšije porodice Goranović tvrde da je Zdravko, koji četiri godine nije živeo sa suprugom, bio izuzetno strog i da je devojčicama ograničavao kretanje.

– Porodica je bila veoma povučena, izbegavali su kontakt s drugima. Anastasija i Anabela se nisu družile ni sa kim zbog oca, koji im je sve branio i maltretirao ih. Ako bi izlazile napolje, to bi bilo samo u dvorište da obave nešto i brzo bi se vraćale u kuću. Otkad je Zdravko uhapšen, malo su živnule i oslobodile se. Stravičnu torturu su trpele sve tri – pričaju komšije nesrećne porodice.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar