Kejt Midlton Novu godinu PROVELA U SUZAMA: Otkriveno šta se događalo posle jednog telefonskog poziva

Teško je to podnela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Prinscreen/Instagram

Prema knjizi “The Making of a Royal Romance” Kejti Nikol, Kejt Midlton se spremala da provede novogodišnje praznike 2006. sa princom Vilijamom i svojom porodicom, ali je bila uznemirena kada je jedan telefonski poziv sve promenio, piše “Miror”.

Pre nego što su se venčali, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža planirali su da zajedno dočekaju Novu godinu. Princ Vilijam je kao i obično proveo Božić sa kraljevskom porodicom u Sandringemu, nakon čega je planirao da otputuje na proslavu Nove godine sa Kejt i njenom porodicom. Ali Kejt je ostala u suzama kada je Vilijam otkazao svoje planove u poslednjem trenutku i počela je da se plaši za budućnost njihove veze.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikol u knjizi navodi da je Vilijam obećao Kejt da će se pridružiti njoj i njenoj porodici, ali je umesto toga odlučio da ostane sa svojom porodicom i obavestio je telefonom.

– Vilijam se predomislio i seo sa ocem i bakom da iskreno razgovara o svojoj budućnosti sa Kejt. Oboje su ga savetovali da ne žuri ni sa čim – napisala je ona.

Nekoliko nedelja kasnije, 2007. godine, Kejt i Vilijam su nakratko raskinuli, a izvori su kasnije otkrili da je kraljica Elizabeta bila razočarana ovim potezom.

Kejt i Vilijam su izgladili nesporazum i pomirili se. Ubrzo su počeli da žive zajedno u Klarens Hausu, a ostalo je istorija.

Kejt i Vilijam su ove godine proveli Božić u svom seoskom domu u Anmer Holu sa svoje troje dece, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luisom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar