Putinova novogodišnja ČESTITKA: “Neka se rađa što više dece, neka rastu pametni, časni i slobodni”

Šef države je svim domaćinstvima poželeo što je moguće više radosnih trenutaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ALEKSEY NIKOLSKYI / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Ruski predsednik Vladimir Putin poželio je u novogodišnjem obraćanju svima dobro zdravlje i rekao da će nakon toga uslediti uspeh u svemu drugom.

– Uskoro stiže Nova godina i u mnogim porodicama, uključujući naše sunarodnike izvan Rusije, čuće se tradicionalne reči: Srećna Nova godina! – rekao je Putin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je dodao da Rusi izgovaraju ove jednostavne reči sa posebnim osećanjem jer se prenose sa generacije na generaciju, preneo je TAŠ.

– Iskreno vam čestitam! Glavna želja svima je, naravno, dobro zdravlje. Siguran sam da će nakon toga uslediti uspeh u poslu, studijama, kreativnim aktivnostima i omiljenom zanimanju – rekao je ruski predsjednik.

Šef države je svim domaćinstvima poželeo što je moguće više radosnih trenutaka i da se u Rusiji zasniva što više porodica i rađa što više dece.

– Neka rastu zdravi, pametni, časni i slobodni! Neka ljubav bude u svakom srcu i neka nas sve inspiriše da ostvarimo svoje ciljeve i pokorimo najviše visine – zbog naših voljenih i naše jedine, najveće Otadžbine! Srećna Nova godina, dragi prijatelji! – rekao je Putin ruskim građanima.

On je u obraćanju uputio podršku svima koji su izgubili najbliže usled pandemije.

Napomenuo je da su se građani u odlazećoj godini suočili sa velikim izazovima, ali da su naučili da žive u teškim uslovma i da rešavaju kompleksne probleme.

– Zajedno smo nastavili borbu protiv opasne epidemije koja je zahvatila sve kontinente i još ne popušta. Ova podmukla bolest odnela je desetine hiljada života. Želim da izrazim iskrenu podršku svima koji su izgubili svoje voljene – rekao je Putin.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Agencije

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar