Vučić: Razlika između Stefanovića i Đukanovića je to što Đukanović nikad nije radio protiv porodice

Šta može da ima Nebojša o meni, kakvu to laž, glupost nisam čuo o sebi, rekao je Vučić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u jutarnjem programu televizije K1 govorio o svom odnosu sa ministrom Nebojšem Stefanovićem i istakao da nisu bliski kao što su bili.

Napomenuo je da je razlika između Vladimira Đukanovića, koji javno upućuje kritike Nebojšti Stefanoviću, ta što za razliku od Stefanovića nije radio protiv njegove porodice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ljudi na mom mestu, da im je porodica na takav način povređena, reagovali bi mnogo drugačije. Ja sam uvek sebe ujedao za jezik, tražio dovoljno dobar razlog da oprostim. Šta može da ima Nebojša o meni? Kakvu to laž, glupost nisam čuo o sebi?

– Razlika u našem odnosu se ne oseća, to nisu osetili naši građani, tu promenu sam osetio samo ja i tako treba da ostane. Kada je reč o razlici između Đukanovića i Stefanovića je samo ta što Đukanović nije radio ništa protiv porodice, ali mi ćemo nastaviti da radimo kako Srbija i njeni građani ne bi osetili nikakav sukob več kako bi samo država osetila rast, za rast i tužilaštva i pravosuđa – istakao je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar