Vesna Rivas brutalno o učesnicima RIJALITIJA! Za Marinkovića nije štedela reči: On je ZAVISNIK! (VIDEO)

Pevačica i bivša rijaliti učesnica bez ustručavanja je govorila o svim temama koje zanimaju javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Pevačica, astrolog i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas za Objektiv TV govorila je o svim aktuelnim temama. Osim astroloških predviđanja za narednu godinu, Vesna je ovom prilikom govorila i o pandemiji i krizi u svetu, otkrivajući kada će se život, prema njenim predviđanjima,  konačno vratiti u “normalu”, a priliku je iskoristila i da otvoreno progovori o bivšim “kolegama” iz rijalitija, za koje nije imala lepe reči.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Vesna, koja za sebe tvrdi da je radoholik i veoma svestrana ličnost, kaže da ne može da razume kako je došlo do toga da se u rijalitiju nađe sa osobama poput Milija i Ivana Marinkovića.

– Ja, Mili tamo neki, mali, sitan kriminalac, lopov, Ivan neki Marinković, upala mu sekira u med, našao Gocu Tržan, pevačicu u usponu, pun para, upoznaje neke ljude, upoznajte šta je lova, upoznaje šta je “šmrk”, sve živo upoznaje. Odjednom toga nema, puca brak, a on ostaje i dalje zavisnik od alkohola, droge i ostalih stvari… I ja doživim da on otima i lomi moj najdraži koferčić, misleći da unutra imam cigare, šta je nikotinska kriza – rekla je između ostalog Vesna.

Šta je sve ispričala o ovoj, i drugim zanimljivim temama, pogledajte u videu:

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar