Tuga! Otkriven RAZLOG SAMOUBISTVA brata Jovane Marjanović: Digao ruku na sebe na kućnom pragu

Jovana Marjanović nestala je na Zlatiboru 22. decembra, a njeno beživotno telo pronađeno je tokom nedelje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Tamara Gak/Objektiv

Jovana Marjanović, Leskovčanka čije je beživotno telo posle petodnevne potrage pronađeno na Zlatiboru, bila je žrtva zlostavljanja bivšeg supruga, Zorana Marjanovića. Ovo je tvrdnja koju je juče izneo osnivač Fondacije „Tijana Jurić” Igor Jurić, a za koju tvrdi da je potekla od njene ćerke, o čemu je Objektiv već pisao.

Njen bivši suprug se takođe oglasio za naš list, a šta je rekao, pročitajte klikom OVDE.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jovaninu porodicu je zadesila još jedna porodična tragedija. Naime, od izvora bliskim porodici iz Leskovca smo dobili i potvrdu da je Jovanin brat zaista sebi oduzeo život, i to na kućnom pragu.

Navodno, on je to učinio zbog duga od nekoliko hiljada evra koji nije mogao da izmiri.

– On je imao prodavnicu i nije bio profesor fizičkog. DIF je završila Jovana, pa verovatno i otuda mala zabuna – tvrde stanovnici Leskovca koji su poznavali Jovanu.

Podsetimo, prema nalazima sa obdukcije, na Jovaninom telu nije bilo tragova povreda, smrt nije nastupila nasilno, a tačan uzrok biće poznat tek kad se obave i toksikološke analize. Zasad postoji sumnja da je u pitanju trovanje, ali to još uvek nije dokazano.

Jovana Marjanović nestala je na Zlatiboru 22. decembra, a njeno beživotno telo pronađeno je tokom nedelje. Prema nezvaničnim informacijama, pored njenog tela pronađeni su flaša alkoholnog pića i tablete.

Piše: Ekipa Objekitva

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar