Muškarci, oprez: Ovih 8 stvari su jasni ZNAKOVI da vas vaša žena više NE VOLI

Preispitajte svoje ponašanje u poslednje vreme i obavezno je pitajte kako se oseća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Guillen Fernández/Panthermedia/Profimedia

Muškarci će, češće nego žene, odlučiti da veče ne provedu sa svojom drugom polovinom, već sa prijateljima, u izlasku ili na utakmici.

Sasvim je u redu da se s vremena na vreme sa društvom prisetite momačkih dana, ali strogo vodite računa da u tome ne preterate. Ukoliko to radite konstantno, vaša žena se može osećati nevoljenom i zapostavljenom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žene su često stub porodice i neretko ceo svoj život posvete upravo deci i suprugu. Međutim, nijedna žena neće hteti da trpi tu konstantu drugu poziciju na listi vaših prioriteta.

Ukoliko primetite neku od sledećih promena kod vaše supruge ili devojke, velike su šanse da ste na korak od toga da je izgubite. Preispitajte svoje ponašanje u poslednje vreme i obavezno je pitajte kako se oseća i da li postoji način da rešite problem.

Možda je vaš odnos upao u rutinu, pa ga treba osvežiti nekom zajedničkom večerom ili putovanjem. Moguće je da se loše oseća zbog svog posla, a od vas ne dobija dovoljnu podršku.

Nažalost, moguće je i da ste svojim lošim ponašanjem narušili vaš odnos do tačke pucanja, pa vam predstoji prava bitka da vratite svoju voljenu.

Ukoliko vam je stalo do nje, treba da razmišljate o njenim osećanjima i da se posvetite rešavanju problema.

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Više se ne interesuje

Žene su u najvećem broju slučajeva brižnije od muškaraca. Kada žena prestane da voli muškarca, ona prestane i da se brine za njega.

Više vas ne pita kako vam je bilo na poslu ili na utakmici, kako ste se proveli, kako se osećate i slično.

2. Niste joj privlačni

Ljubav koju je osećala prema vama, činila je da joj budete atraktivni, u kakvom god izdanju da vas je videla. Međutim, to nije slučaj kada prestane da vas voli.

Koliko god vi bili zgodni i doterani ili imali izvajano telo, počeće da vas posmatra kao krajnje odbojnu pojavu, a odnosi sa vama joj neće biti privlačna ideja.

Foto: Shutterstock

3. Neće se truditi da bude lepa pred vama

Većina žena voli da pred svojim partnerom izgleda privlačno i lepo. Međutim, kada zaljubljenost prođe, biće joj sasvim sve jedno šta vi mislite o njenom izgledu.

4. Komunikacija vam zamire

Trenuci u kojima ste oboje razgovarali i smejali se satima, predstavljaju samo uspomenu. Radije će provesti vreme gledajući televiziju nego trošeći vreme na razgovor sa nekim do koga joj nije više stalo.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

5. Ne zanimaju je pokloni

Ukoliko je prestala da vas voli, vaši znaci pažnje joj neće predstavljati ništa. Šta god vi uradili za nju, ona neće ceniti, ne zato što je nezahvalna, već zato što je za takve stvari kasno.

6. Ne obraća vam se prva

Pored toga što neće hteti sa vama da podeli kako joj je prošao dan, i što će se truditi da vam odgovori sve u kratkim crtama, gotovo nikada vam se neće obratiti prva.

Svaki oblik komunikacije bi uvek poticao od vas, a ne bi bilo ništa čudno i da vam jednostavno ne odgovori na postavljeno pitanje.

Foto: Shutterstock

7. Nema više romantičnih izliva

Sve ono što je nekada radila za vas i u čemu ste uživali, stvar je prošlosti. Žena koja se “ohladi” od odnosa sa muškarcem, neće imati potrebu da bude prema vama nežna, da se ponaša zavodljivo ili da učini da se pored nje lepo osećate.

Na poljupce i zagrljaje u kojima ste uživali, možete da zaboravite ako ne preduzmete nešto.

8. Fizička intima umire

Fizička intima nestaje zajedno sa ljubavlju. Ne samo da joj nećete biti privlačni, već potpuno suprotno, bićete joj potpuno odbojni.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Novosti Magazin

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar