ŠOKIRAO SE

“Kao da je URINIRAO po meni”: Srpski voditelj pustio dostavljača hrane u stan, pa mu “ugurao” BAKŠIŠ

Na vratima je, kaže, ugledao poznato lice... sa jedne televizije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Dostava hrane sve je popularnija, a jedan mladić iz Beograda koji već neko vreme radi kao dostavljač ispričao nam je postupak poznatog voditelja koji ga je veoma razočarao.

– Nosim ogromnu torbu hrane na jednu adresu. Ona teška, napolju već hladno. Šta ću, od nečega mora da se živi! Nisam imao pojma ko živi na adresi gde idem – priča dostavljač:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Onako umoran i zadihan penjem se do stana, jer lift nije radio. Duša u nosu. Torba samo što me ne obori. Zvonim na vrata stana, a unutra galama i glasna muzika. Nekako čuše zvono.

Na vratima je, kaže, ugledao poznato lice… sa jedne televizije.

– Dobro veče, kažem. Odgovara mi uz osmeh: “Dobro veče, upadaj, brate, mora da si se smrzao”. Voditelj me pozva unutra, pa se okrenu i reče: “Izvini, ja zaboravio da ti radiš. Sigurno imaš još mnogo posla. Neću da te zadržavam. Sačekaj bar da ti bakšiš dam, vidim vredan si dečko”. Kaže mi tako, a ja ajde da sačekam. Vraća se. Širok zamah rukom, pa pljus jako po mojoj šaci. Stegnu mi ruku, onako kao pri pozdravu, pa kad je pusti – a meni u ruci ostade 100 dinara! “Popij čaj, ugrej se. Izvini, brate, samo to imam sitnine”, dobacio mi je uz osmeh zatvarajući vrata. Ostao sam na hodniku gledajući u moju ruku i onih 100 dinara. Osetio sam se kao da je upravo urinirao po meni – kaže nam dostavljač.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Kurir

Komentari (10)

  1. Vidi ga potrčko , a ti idi u muzičare pa lupaj kola po autoputu sa darkom lazicem ili se zaposli u carini a pusti dostavu uzbekistancima

    Odgovori
  2. Prijatelju dug je dan,dinar po dinar nakupi se a lepo ti je čovek rekao da kupiš čaj.A tu je i plata.Ko ne zna na orahu ne zna ni na tovaru.

    Odgovori
  3. Beži tamo. Po radnjama žene vuku gajbe ceo dan, a za kadom ih napadaju da su lopovi kada nemaju dinar da vrate. Tebi malo 100 dinara, a koliko isporuka radiš dnevno?

    Odgovori

Ostavite komentar