Jarčevi uživaju u kuvanom vinu, Rakovima je stalno hladno: Kako horoskopski znaci reaguju na ZIMU

Svaki znak se ponaša drugačije tokom zime

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Napolju je ledeno a Ovan nikada neće priznati da mu je hladno. Da bi to dokazao u društvu naručuje dobro ohlađeno pivo i popije ga u jednom cugu. Ipak kada dođe u svoj dom grli izvor toplote dugo u noć. Grlo obavezno uvije u oblogu od komove rakije.

BIK

Bik je spreman za sva zimska iznenađenja. Ima šal, rukavice, kapu i najtopliju jaknu koja je koštala čitavo bogatstvo. Nikada ne štedi na sebi ali i ne izlazi napolje ako baš ne mora. Zato ga slabije viđate tokom zime nije medeved ali je spreman da prespava to užasno neprijatno doba godine. Prehladan zimski dan neće videti njegovo veličanstvo izvan fotelje čak iako nema pun frižider.Snaći će se nekako.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Nijedno godišnje doba nije problem za ovaj znak zodijaka pa tako ni hladni zimski dani. Uvek su raspoloženi za čašicu razgovora u lokalnom toplom kafiću. Auto su parkirali tako da direktno gledaju u svog ljubimca dok pomno prate najnovije tračeve. Umeju da kukaju koliko im je hladno ali ništa neće preduzeti da to promene.

RAK

Svaki pripadnik Raka je pravi Jeremija. On se žali i kada je normalna temperatura a na minusu ne može da funkcioniše.Njima je hladno i usred leta tako da zimu totalno ne podnose. Stalno se utopljavaju i nikad ne skidaju čarape ni dok spavaju.Hladan zimski dan je njihovo najveće ograničenje. Često ima osećaj da mu kosti škripe.

LAV

Ovaj ljubitelj letnjih vrućina ne snalazi se najbolje u hladnom zimskom danu. Zato će se obezbediti svim sredstvima da sačuva toplotu tela. To podrazumeva duple čarape, obaveznu krznenu kapu i jaknu obloženu krznom čisto da ne razmišlja kako bi mu bilo u običnim nepostavljenim kaputima.Rukavice su standard zimskog autfita. Sve to kada stavi na sebe brzo pretrči u ugrejan auto i potroši brdo para u obližnjem marketu. To je normalno jer ne želi nedelju dana da izlazi po ovoj vetrometini. To radi  za svaki slučaj da ima hrane i vina dok ne prođe ovo čudo od zime.

DEVICA

Devica je unapred procenila i zato se pripremila na hladne dane. Slojevito je obučena i ne mari mnogo za utisak koji ostavlja kod drugih dok se jedva kreće do posla. Nije nemoguće da kucka po tastaturi lap topa sa rukavicama i komplet zakopčane jakne do grla.Ona ne odustaje od posla makar je i lavina zatrpala.

VAGA

Stilizovane Vage neće se odreći nepostavljenih novih čizama a ni frizera jer je napolju hladno. Lepo im je da zabacuju tek isfeniranu kosu na hladnom vetru a to što su im  prsti na nogama totalno utrnuli od zime izdržavaju vojnički.U stanju je da izdrži sve pa i hladnoću zimskog minusa samo da izgleda lepo. Makar je to koštalo kasnije prehlade a možda i upale jajnika ili mozga.Lepota i stil su važniji od zime i nepodnošljivog minusa.

ŠKORPIJA

Škorpije su kao bubašvabe ništa ih ne može ubiti pa ni veliki minus tokom dana. Ne brinu one o hladnoći već da li će tog dana biti dovoljno zarade. Ne žele da zbog neke hladnoće podbace u finasijama.

STRELAC

Hladno je napolju ali to neće poremetiti ritam njihovog treninga.Oblači svoju laganu trenerku stavlja toplu kapu i odlazi da trči 13 krugova po snegu. Kasnije se pita što nema gužve na stazi gde trenira.

JARAC

Ako želite kod nekoga da osetite čari zimskog dana obavezno se družite sa Jarcem. On će vas zagrejati kuvanim vinom ili rakijom uz meze domaće sušene šunke. Neće vam pokloniti lud provod ni osmeh ali će vas dobro zagrejati. Niko ne može bolje od njega prikazati romantiku hladnih zimskih dana i većeri uz pucketanje vatre pored kamina.Odlično podnosi zimu.

VODOLIJA

 Kiša, sneg ili poledica neće zaustaviti jednu Vodoliju. Njoj je sa njom odlično i nebitno je koje je godišnje doba. Tako da ni hladan zimski dan ne može bitno uticati na njeno raspoloženje.  Ako avioni redovno lete ona nema baš nikakav problem. Upravo je na aerodromu i čeka da otope led sa aviona da bi odletela do francuskih alpa.

RIBE

Niko ne može biti tužniji od ovog znaka ako je napolju nepodnošljivo hladno.Zato će tog dana otkazati sve sastanke i pokušati da prespava ceo dan i to sa povezom na očima. Telefon će isključiti da ih niko ne uznemirava.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar