Mačak odmetnik donosi kući DROGU i čipkaste gaćice: Sada bi POLICIJA htela da popriča sa njim (VIDEO)

Karijeru sa druge strane zakona počeo je pre tri godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Youtube/@Stuff

Mačak s reputacijom talentovanog lopova doveo je svoju naviku kleptomanije na visok nivo donoseći kući razne predmete počev od droge i para čipkastih crnih gaćica, zahvaljujući čemu je završio i u medijima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mačak Kit svoj kriminalni život započeo je pre tri godine, kada je krenuo da krade grudnjake sa obližnjih žica za sušenje veša i donosi kući žive jegulje iz lokalne reke Hitkot u Krajstčerču.

Međutim, njegove ambicije su porasle. Prema rečima vlasnika Džini i Dejvida Rambolda, poslednjih nedelja petogodišnji crni mačak doneo je kući bong i vrećicu sa zatvaračem u kojoj se nalazi neidentifikovan beli prah. Takođe je ostavio par gaćica na zadnjoj ogradi.

– Predložila sam mu da bi dijamanti i gotovina bili bolji. Ali to se do sada nije dogodilo – rekla je njegova vlasnica Džini za portal Staf.

Ramboldovi su ispred svoje ulazne kapije ostavili pune dve plastične kutije kako bi komšije mogle da navrate i pokupe stvari koje im je mačak otuđio. Ipak, pokazalo se da vraćanje robe malo odvraća Kita, koji ima naviku da više puta krade iste stvari.

Posebno su mu omiljene čizme sa čeličnim prstima lokalnog trgovca. Uprkos tome što je muškarac opterećivao svoje cipele fluorescentnim zelenim utezima od 2,5 kilograma, Keith ih i dalje odvlači kući – jednu po jednu.

Džini je rekla da je meštane više zabavljala nego nervirala mačja kleptomanija, ali njegova nedavna otkrića privukla su pažnju lokalnih vlasti.

Prema saopštenju policije posebno ih je zabrinulo Kitovo najnovije otkriće, alat koji se koristi za pušenje kanabisa.

– Zaplenićemo alat i razgovarati s Kitom o tome odakle ga je nabavio – našalili su se iz policije.

BONUS VIDEO:



Izvor: CDM

Komentari (1)

  1. E to je policija,nasi policajci bi ga odma uhapsili ,odredili mu pritvor od 48 sati ,pod sumnjom za otudjenje tudje stvari,svu dokumentaciju prosledili cuvenom Tuzilastvu i posle izvesnog broja sudjenja i stotina hiljada dinara troskova ga pustili zbog nedostatka dokaza.

    Odgovori

Ostavite komentar