Dnevni horoskop za 27. decembar: Strelčevi su nepromišljeni, Ribama je zdravlje odlično

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Uz određene  napore imate dobre izglede da napravite odličan posao. Cenite iskrenost i odanost pa ćete dobro nagraditi poslovne saradnike. Povedite računa o emotivnim obećanjima i preteranom optimizmu koje neme podlogu. Zdravlje je veoma dobro.

BIK

Niste planirali za danas pa je dan veoma uzburkan i nije po vašem ukusu. Napraviti listu prioriteta. Nove opcije u ljubavi mogu dobro začiniti vaš emotivni i ljubavni život samo pazite da se ne sazna. Ostatak dana romantičan. Nemate tegobe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Danas reagujete naglo i impulsivno na sve nadražaje pa ste i na poslu voma grubi. Uložite napore kako biste malo poboljšali svoj emotivni život. Od toga vam zavisi lično raspoloženje. Vodite se srcem i osećanjima a ne samo glavom. Zdravlje dobro.

RAK

Vi ste u  najnovijem razdoblju preispitivanja. Analizirate svoje postupke dok vas glava ne zaboli. Niko vam ne može oduzeti te brige.  Emotivno bogatstvo pravi dobre prilike da imate odličan ljubavni dan. Na polju zdravlja bez tegoba.

LAV

Do podneva mislite da ste nesrećni a kada vidite realnu sliku osobe vraća vam se olakšanje na lice. Odmorite od aktivnosti jer ste iscrpljeni. U ljubavi nemojte biti nerealni jer je odličan dan za ljubav. Realnost vam ne prija. Zdravlje odlično.

DEVICA

Nema potrebe da sebe kritikujete jer dovoljno je što želite da budete prefektni. Niste više jaki da podnosite takva osećanja. Novu energiju optimizma pronađite u dobrim odnosima sa emotivnim partnerom. Budite opušteni. Zdravlje odlično.

VAGA

Izbegavajte napetost ali se nemojte povlačiti pred preprekom, niste usamljeni u svom poslovnom okruženju. Imate veliku pomoć saradnika. Na emotivnom polju ste razdražljivi i činite ljubavnu atmosferu napetom. Mogući su problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

Poslovno ste raspoloženi ali ipak nezadovoljni svojim posovnim mogućnostima. Smanjite ambicije koje vas ubijaju. Jedna osoba pokušava da se približi vašim prijateljima jer želi da se uplete u vaše ljubavne emocije. Zdravlje dosta solidno.

STRELAC

Danas tražite potvrdu  vrednosti kod potpuno pogrešnih osoba a to vas  dodatno smara. Danas ste skloni nepromišljenim ljubavnim iskustvima. Ipak se uplićete u tuđe ljubavne odnose pa možete imati problem. Potrebno je da se više krećete.

JARAC

Prilagodljivost nije kod vas na ceni, ne uklapa  se u vaš karakter ali vam je veoma  je potrebna. Nekad je dovoljno  da pristanete na kompromis i nađete brzo rešenje. Pokušajte da se ne osvrćete na svaki komentar. Zdravlje je bez većih tegoba.

VODOLIJA

Sve vam je jasno, sagledali ste sve okolnosti u pravom svetlu. Ipak niste prinuđeni da donosite odluke. Činjenica je da ste vi kritikovana strana ali kada se sagleda sve nije da niste u pravu ali to nema značaja danas. Vi ste baš odlično.

RIBE

Nije potrebno da budete skromni, već pravedni. Odmerite svoje reakcije tokom dana. U ljubavi se držite proverenih tema i  jer nije potrebno da se menjate. Emotivni partner je zbunjen vašim čudnim odmerenim ponašanjem. Zdravlje je veoma dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar