PROKLETSTVO grupe koju je Srbija obožavala 90-ih: Jedna članica se UBILA, druga se OSAM puta operisala!

Jedna od članica ove grupe je jedva preživela, ali u javnosti je više nema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Grupa Flejm izdala je samo jedan album 1998. godine, ali njihova popularnost bile ja mnogo veća od ostvarenih hitova.

Na internetu o članicama ove grupe nećete naći mnogo šta, tačnije skoro pa da nema nikakvih informacija o devojkama koje su pored “Modelsica” bile zgodne devojke estradnog neba Srbije tokom devedesetih godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Grupu su činile četiri devojke, ali samo jedna od njih je pevala, a to je bila Arijana Katavić, sada udato Škorić.

Nakon raspada grupe, solo karijeru je pokrenula jedino Arijana koja je imala nekoliko pesama tokom 2000-ih godina.

Njihov najveći hit je bila pesma “Pučina” koju sigurno znate, a treba spomenuti i pesme “Ti Amo”, “U paklu i raju” i “Fiesta”.

Arijana je prošla težak period u svom životu, imala je osam operacija grudi, a u ispovesti koju je dala pre desetak godina otkrila je i jezive detalje:

– Prva operacija je bila ugradnja implantata kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste i da bi se zdrastveni problemi koje sma imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj na žlezdama zbog kojih su morali najpre da mi ugrade implatate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oporavkom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imali su nenormalno nepravilan oblik. Postajalo je sve gore i gore. Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsula koju stvara organizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma. Doktor sa VMA mi je rekao da se implatati moraju vaditi. Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala 4 sata. Posle osam meseci još jedna operacija. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnosti. Osma operacija je bila poslednja – rekla je Arijana tada za medije.

Foto: Printscreen/Youtube

Još jedna tragedija ove grupe bilo je i samoubistvo druge članice, Glorije Sangare.

Glorija je pre 5 godina sebi oduzela život na Floridi gde je godinama živela. Ubila se uzimanjem prevelike doze lekova, pisali su mediji tada.

Glorija je na dan samoubistva na svom Fejsbuku napisala da je stupila u vezu sa izvesnim B.T i od tada se nije oglašavala.

Glorija je već jednom htela sebi da oduzme život. Ona je 2006. godine htela da skoči sa prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak, ali su je u tome sprečili policajci i Hitna pomoć. Tih dana pevačica navodno je bila u depresiji jer se pojavio njen intimni video-snimak.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar