Trebalo je da idem na medeni mesec sa ženom, a kad sam joj rekao KOGA ću povesti sa nama, ZAPLAKALA JE

On se obratio ljudima na Redditu i tražio njihovo mišljenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Vaš medeni mesec bi nesumnjivo trebalo da bude najromantičnije putovanje na koje ćete ikada otići, jer svoju budućnost započinjete sa onim koga volite.

Dakle, možete da razumete zašto se jedna buduća mlada osećala pomalo frustrirano kada je njen budući muž predložio da pozovu svoje prijatelje na njihov medeni mesec.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni treba da se venčaju za sedam meseci, a plan je bio da medeni mesec provedu u zemlji u koju treba da lete oko dva sata. On  se zbog svoje odluke obratio ljudima na Redditu i pitao ih da li je dobro postupio.

– Mesto na koje treba da idemo oduvek je bilo odredište iz snova mene i mojih prijatelja. Kada sam im rekao gde ćemo putovati za naš medeni mesec, rekli su kako su ljubomorni i kako bi voleli da i oni mogu da odu – rekao je on i dodao:

– Rekao sam im da bismo mogli da razmotrimo ideju da ovo bude prijateljski medeni mesec i bili su veoma uzbuđeni zbog te ideje.

Dalje je rekao da on i njegovi prijatelji nisu mogli da planiraju putovanje već nekoliko godina jer im se rasporedi nisu poklapali, ali je otkrio da bi ovo bila odlična šansa za njih.

– Najavio sam svojoj verenici pre neki dan i mislio sam da će to biti dobra ideja, ali ona se potpuno naljutila na mene i počela da plače i govori mi da sam bezobzirna budala – nastavio je on.

ljubavni citati
Foto: Shutterstock, ilustracija

– Pokušao sam da joj objasnim da nisam to uradio sa lošom namerom, jednostavno sam mislio da bi to bila dobra šansa da momci to iskuse i čak sam joj rekao da može da kaže nekim svojim prijateljima da nam se pridruže.

– Rekla mi je da sam smešan što sam insistirao da je ovo dobra ideja i kako se oseća užasno jer sam naš medeni mesec pretvorio u prijateljsko putovanje, kada bi trebalo da budemo sami.

“Poslednje što vaša buduća žena želi na njenom medenom mesecu je da se takmiči sa vašim prijateljima za vašu pažnju, kada ona treba da bude jedini fokus”, bio je jedan komentar na Redditu.

“Napravili ste značajne promene u svojim planovima za medeni mesec, a da niste razmišljali o njenom mišljenju ili osećanjima“, napisao je drugi muškarac.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar