“Skinula sam aplikaciju i saznala SVE o njemu”: Hrvatica usijala internet, razotkrila muža totalno (FOTO)

Javilo se na stotine žena sa savetima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, Shutterstock/Ilustracija

Jedna Hrvatica je podelila krajnje neobičnu objavu na Fejsbuku, ona je napisala svoju životnu ispovest o braku sa muškarcem s kojim je 10 godina u braku i zatražila pomoć od svojih “virtuelnih prijateljica”.

Ona je priznala da je saznala da je njen dugogodišnji partner izjavio njenoj koleginici da joj se sviša, odmah su se javile stotine žena sa savetima da pomognu ovoj Hrvatici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Žene,volela bi čuti vaš savet vezano uz jednu situaciju. Recite mi šta bi vi napravile na mom mestu? Jer ja više ne vidim izlaz iz svega.U braku sam 10 godina. Imamo dete, nakon puno godina smo ipak uspeli prirodno. On je do nedavno bio moje sve na svetu. Al sad me toliko povredio da uopšte ne znam šta da radim Nisam od onih koji bi se odmah na prvi problem išla rastati. Stvarno bi htela uhvatiti se za nešto, da mogu gurati dalje, ali kolko god bi htela ne mogu jer mi se konstantno vrti jedno te isto po glavi.Šta bi vi napravile da imate muža s kojim ste 10 godina u braku, prošli stvarno svašta i saznate da vam je muž izjavio kolegici da mu se sviđa. I da se nalazio s njom –  pitala je jedna žena u FB grupi “Mamine tajne anonimne i javne”.

Javilo se na stotine žena sa savetima:

 

 



Izvor: Slobodna Dalmacija

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar