O OVOME SE PRIČA PO GRADU: Ko je devojka koja snima bajke za mališane i roditelje u izolaciji? (VIDEO)

Ona radi ono što voli, ali na drugačiji način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Vanredno je stanje, koronavirus hara i kod nas, zbog pandemije ne rade ni škole, vrtići, a mnogo profesora, nastavnika, učitelja i vaspitača trenutno je kod kuće.

Najnovije vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Umesto da sedi kod kuće skrštenih ruku, jedna devojka je rešila da se pokrene i krene da radi ono što voli, ali na drugačiji način.

I do Objektiva se čuo taj prijatan glas koji priča najlepše bajke snimljene da pomognu roditeljima i deci u izolaciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

U inat nemilim dogadjanjima… Kao neko ko sa ljubavlju radi svoj posao, nastavljam seriju priča i ovog puta sam snimila vrlo traženu i možda jednu od najtužnijih priča. Na zahtev mnogo vas, “Devojčica sa šibicama” nametnula se zajedno sa snegom Baba Marte, noseći poruku primenljivu,pogotovo u sadašnjoj situaciji. Moramo se paziti medjusobno i moramo primetiti i one kojima je naša pomoć preko potrebna. 2x nedeljno ću vam u lajvovima čitati sve ono što vi predlažete ❤️ A uskoro će u funkciji biti i You Tube kanal. Idejnti tvorac i narator: @lena_aberdar Autor,narator i realizator ideje: Jelena Sitarica @lena_aberdar Muzika: Soothing Relaxation/Relaxing piano music #sadstory #thelittlematchgirl #storytelling #kids #kidsactivities #citamoprice #citamozavas #decijaigraonicabaloobrown #animacijazadecu #animacija #izolacija #coronavirus #koronavirus #koronawirus #ostanikodkuće #ostanidoma #ostanikodkuce

Објава коју дели Dečija igraonica Baloobrown (@decijaigraonicabaloobrown) дана

Zanimalo nas je ko je devojka koja čita mališanima i istražuje interesantne aktivnosti, koje roditelji mogu da primene u svom domu.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Na Instagramu smo pronašli dečiju igraonicu u kojoj radi i kreativnu Jelenu Sitaricu, koja se trudi da pomogne roditeljima dok smo svi u izolaciji.

Foto/Privatna arhiva

Pogledajte njenu „Devojčicu sa šibicama“, koja je imala skoro 15.000 pregleda na Fejsbuku…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar