On je osvojio Stojino SRCE: Supruga folk zvezde RETKO viđamo u javnosti, evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Zajedno su čitavih 18 godina, a kako pevačica ističe, za svađu nemaju vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Pevačica Stojanka Novaković Stoja ovih dana privukla je veliku pažnju javnosti kada je pokazala svoj potpuno novi imidž. Kako je ispričala za Objektiv, nedavno je otputovala u Tursku gde se podvrgla liposukciji, a osim toga napravila je i drastičnu promenu kada je frizura u pitanju. Kako nam je otkrila, ove promene je napravila jer je “želela da bude riba”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nikada do sada nisam imala kratku kosu, eto nešto novo. Smršala jesam jer sam bila u Turskoj na liposukciji. Htela sam da budem riba, zato sam se na to odlučila. Kada hoću da budem debela, ja sam debela i obrnuto. Mnogo sam srećna zbog kilaže – ispričala je Stoja za Objektiv.

Pevačica je ovom prilikom rešila da progovori i o odnosu sa suprugom Igorom Jovanovićem kog gotovo nikada ne viđamo u javnosti. Kako kaže, za svađu nemaju vremena, a sve nesuglasice rešavaju – s*ksom!

Na pitanje da li njihov brak nekada zapao u krizu, Stoja nam je otkrila:

– Nikad, jer sam jaka žena. Igor je stalno neposlušan. Mi smo 18 godina zajedno, to je poštovanje, tolerisanje je potrebno da bi brak opstao. Nakratko se i viđamo, nemamo vremena da se svađamo. Seksom ublažavamo sve, bez biča ništa! To je na prvom mestu. Strast se posle toliko godina i održava samo bičem i udri! – ispričala je pevačica za Objektiv.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar